Kvaksonska loža - Moćne patke

1. platon misli isto

Filozofiju mi je u srednjoj predavao Nenad Suzić, bivši ministar prosvete Srpske :)

Platon je bio pravoslavac :)))

2. Meni je zajebano da se uključim u priču o umetnosti i filozofiji, iako pratim od početka :) Samo mogu reći da ste svi poprilično u pravu.

Ali ako bih se sada raspisao o tome, počeo bih da STVARAM, a zapravo bih samo FILOZOFIRAO, ali neću. Vi to ipak radite na višem nivou :)

3. obožavam filozofiju.

4. i ti ponavljaš isto.onda nijedan novi filozofski sistem ne bi nastao,da je tako,a ima ih mali milion.ja obožavam filozofiju,išla i na debate,bila govornik godine,imala 3000str. filozofije na faksu,dumreš,a u isto vreme razmišljala da upišem likovnu akademiju,sve može da se spoji,ne mislim ni da sam umetnik,ni filozof,da se razumemo.

Za divljenje!!!
    To je, ujedno i stav jednog od najuglednijih profesora u Evropi, Dragana Stojanovića. Ne kažem da je upravu, samo mi se dopao njegov stav, i na osnovu njega, uobličavam svoj.
    Ali sam uvek tvrdio, ma šta svi govorili, saznaćemo tek kada umremo! :)

5. Đoni, odeš ovde na moj sajt pa će ti biti malo jasnije :)

6. Meni je zajebano da se uključim u priču o umetnosti i filozofiji, iako pratim od početka :) Samo mogu reći da ste svi poprilično u pravu.

Ali ako bih se sada raspisao o tome, počeo bih da STVARAM, a zapravo bih samo FILOZOFIRAO, ali neću. Vi to ipak radite na višem nivou :)

Potpisujem :)

7. KAO LALA SA TABLOM SLANINE

Ultimativni nivo sreće, najčešće posledica učestalog uveseljavanja patkana.

Ovo je za sada prekratko. Dalje?

8. saznaćemo tek kada umremo!

лолололоол па не можеш да знаш кад си умрео. Тад ништа не знаш. Само знаш да си мртав лололло :)

9. Ali sam uvek tvrdio, ma šta svi govorili, saznaćemo tek kada umremo! :)

znate čuveni duet grafita:

BOG JE MRTAV
    potpis: NIČE

a ispod:
    NIČE JE MRTAV
    potpis: BOG

10. Само знаш да си мртав лололло :)

A možda ni to ;)

11. Agilni, nije prekratko. Kratko, jebitacno i agilno :)

12. A možda ni to

Врло могуће :))

13. BOG JE MRTAV
    potpis: NIČE

a ispod:
    NIČE JE MRTAV
    potpis: BOG

lololo,uvek može da se zavuče!
    mada je niče ubio boga,da bi rodio čoveka,a možda je ubio i boga u nekom čoveku:)

14. Џони која је то текма била? Баскет, фудбал?

15. KAO LALA SA TABLOM SLANINE

Ultimativni nivo sreće, najčešće posledica učestalog uveseljavanja patkana. Izraz koji odslikava stanje svesti prosečnog muškarca koji sreću meri brojem orgazama.

ajde sad malo dalje :)

16. Ovo mi se sviđa! :)
    I ja sam išao na pripreme, misleći da ću upisati Likovnu akademiju. Ali sam završio na Arabistici.
    Stavovi se razlikuju. Lična misao, sloboda razmišljanja. I samo snažan um može da se poigrava sa mišlju a da je ne prihvati. Zato je i obrazovanje bitno, ali samo onima koji umeju da je upotrebe.

17. I samo snažan um može da se poigrava sa mišlju a da je ne prihvati.

filozofija je igra,sama po sebi.

18. I ja sam išao na pripreme, misleći da ću upisati Likovnu akademiju. Ali sam završio na Arabistici.

Kako je to lepo, brate mili. Arapi imaju način razmišljanja i kulturu koja je, uz japansku i keltsku meni omiljena :)

19. KAO LALA SA TABLOM SLANINE

Ultimativni nivo sreće, najčešće posledica učestalog uveseljavanja patkana. Izraz koji odslikava stanje svesti prosečnog muškarca koji sreću meri brojem orgazama.

Mislim da je dovoljno za definiciju. Ukoliko neko ima ideju za primer, neka kvakne. Imamo još četiri sata da se igramo sa ovom definicijom, pošto smo ispucali sve za danas sa UKD naloga :)

20. Уметници, колеге, ви моју уметнос' не би разумели :D

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.