Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Epilog ulitmativnoj sreći je hvalisanje društvu, personifikovati patkana! Joj što sam sinoć trsio pat... Eminu!!
    edit Nisam čitao komentare iznad. Mislio sam da se radi samo o drndanju patkana! :DD

2. Joj što sam sinoć trsio pat... Eminu!!

kvakicu misliš?

3. PRIMER:

- Soso, daj onu tablu slanine da malo podmažem jezik.
    - Ta daću ti ja nešto drugo da podmažeš, taki si ruč`o, a već si predeb`o!

4. KAO LALA SA TABLOM SLANINE

Ultimativni nivo sreće, najčešće posledica učestalog uveseljavanja patkana. Izraz koji odslikava stanje svesti prosečnog muškarca koji sreću meri brojem orgazama.

Pa, kaze dalje: "Odlikuju ga sirok osmeh, zadovoljno gladjenje omascenih brkova i pljuganje cigare u stilu trecerazrednog glumca u spageti vesternima"

5. Ha ha ha! Ovo će da ode u odabrane :D

6. Џони која је то текма била? Баскет, фудбал?

Rukomet. Igrali smo polufinale Čelendž Kupa protiv AEK-a. Došlo 100 PAOK'ovih navijača a bila priča dolazi 300 AEK-ovih.

7. He he, Kvaktriče. Dobar taj Fotošop? :D

8. Уметници, колеге, ви моју уметнос' не би разумели :D

HAHHAHHAHHAHA legendo! Moj si idol! :DDD

9. Ha ha ha! Ovo će da ode u odabrane :D

Nije fer! Ja još uvek nemam odabranu. :'(

10. Sviđa mi se defka o slanini. :)

EDITA: SLAN'NI :D

11. Kako je to lepo, brate mili. Arapi imaju način razmišljanja i kulturu koja je, uz japansku i keltsku meni omiljena :)

Ima mnooogo interesantnih stvari! :)
    Panarabistička svest pod turskim hermetizmom me oduševljava!

12. Pa ono ludnica je bila ali PAOK-ovi i mi kidisali na tu šaku jada AEK-ovih a meni bio bedak i nisam hteo ni da ih vređam zbog 1999. i onda kada su došli za vreme bombardovanja kod nas. SMorio sam se.

13. Kvaktrikse, ako te teši - nemam ni ja :)

14. Daklem...

---
    KAO LALA SA TABLOM SLANINE
    ---
    Ultimativni nivo sreće, najčešće posledica učestalog uveseljavanja patkana. Izraz koji odslikava stanje svesti prosečnog muškarca koji sreću meri brojem orgazama. Odlikuju ga sirok osmeh, zadovoljno gladjenje omascenih brkova i pljuganje cigare u stilu trecerazrednog glumca u spageti vesternima. Epilog ulitmativnoj sreći je hvalisanje društvu, personifikovati patkana! Joj što sam sinoć trsio pat... Eminu!!
    ---
    - Soso, daj onu tablu slanine da malo podmažem jezik.
    - Ta daću ti ja nešto drugo da podmažeš, taki si ruč`o, a već si predeb`o!
    ---

15. drage patke,ja idem da se bućnem u kadu,pa da obiđem parohiju,kvaaak!

16. Kvaktrikse, ako te teši - nemam ni ja :)

Zezaš?

17. hahahaha... do jaja! :D

18. Ne zezam :)

Pogledaj ovo: jarčeva muda

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.