U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Pa nije bila loša defka uopšte...
Eeeeeee imam jednu JAKO VAŽNU vest da podelim sa vama!!!!!!!!!!!!!!!
Ne stoji mi više na profilu za pol MUŠKI, nego ŽENSKI!!! :))))))))))))))))))
Sad me više niko neće pitati da li sam bata ili seka :D
http://eleganteventdesign.com/wp-content/uploads/44447688.ChampagneToast.jpg
наздравимо за Еллину успешну операцију промене пола!
ХАхахахахахахахахахахахахаха одавно се нисам овако насмејао. :)))) ♥
А модови ти променили?
Ево од Капитена нова трака. Обратитњ пажњу на име. :)
http://soundcloud.com/x-n-a-music/fatal-error
фаталастично! шегаделик, бејбе! ;)
Шегаделик ЕКСКЛУЗИВ! Ако направим неки успех у животу, патке нећу заборавити!
Dobro veče, patke!!! Vratih se sa svog roudtrip-a!!! Puštam i jednu seosko somče u to ime!
Može mi li neko prepričati šta se važno desilo, dok vam pročitam nove somiće? :)
Баш ништа. :) Смишљали смо мени име за пројекат, неко мрачно, ал' за сад, мрка капа. :)
Само прочитај сомиће, па онда лагано у спикицу.
Mračno ime? Pojasni projekat :)
hahahahhaa kao što već jednom rekoh "ludaku ženski"! :DDD i si moj idol, definitivno! :)
Pffffffff Kaizen.....LIČNO! :D
Ela, čestitke za promenu pola. Sada mi više nisi tako zanimljiva :P
Ево имаш горе линк, музика је у питању. :)
E, puštam jedno "crnjak" somče, što mi baš i nije običaj. Ne znam da li ima još nešto na tu temu, pa će možda biti obrisaTo. Tri, četiri, sad.
Јел смем да те пипнем? :)))))
Par vas sam ocenio. Dobri ste. :))
Тоооо, сестро! ЈА САМ ИДОЛ! :))))
Него, куд' се губите? Ја се запричала сам кумом, па сад настављам да патканишем.
Ja brstim pršutu, koju donesoh sa sela. Boli me glava od vožnje i nadam se da će mi pomoći :)
Уху, пршутица... Мада, изгубила сам апетит последњих месец дана, самим тим и 2кг. Зато ћу на лето да нагрувам стотку! :)
Ih bre, Kvaktaro, ko se još goji kada dođe leto? :)
То ти кажем, код мене обрнуто! Зими костур, лети секси лубеница :)