Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Kvak svima sad se vratih iz jedne nedojije ponosno predstavljajuci boje sela za koje nastupam u tonbe ligi...savladasmo neke golunfere rez. 8-3...Ke pasa?
Pa da znaš, ja ipak više volim ono leti, u tom slučaju :) Kosturače nisu moj fah... Je l' neko definisao "Kosturače"?
Bravo, Jevđo!!! Evo, vratih se i ja iz sela (pustih tematske defke tim povodom). Ti cepaš fudbalicu?
Нем' појма, дефиниши! :)
Костурача, даскара, скелет, коска, сунча вене и то :)
Ne ne, ovo će da ide sa zajedničkog naloga. Sve što smislimo ovde, cepamo sa UKD-a. Evo saću.
Cepam...razne sportove...igram prevashodno štopera, u velikom fudbalu...cepma odbojku za fax....i tako to. Imal somova?
Сунча вене - много мршава особа, провиди јој се кожа, живи леш.
Сетила сам се јер тако стално зајебавам колегу, буквално му се вене виде
Ha ha. Dobro je i to "Sunča vene". Možda bi to trebala da definišeš, a da kasnije sa zajedničkog naloga definišemo Kosturaču, a da ovo tvoje linkujemo.
Jevđo, svaka čast, baš si sportska patka. Ja cepam redovno fudbal, atletiku sam trenirao 12 godina. Mnogo sam brz :D
I da, ima somića. Pustili smo ih Matriks, Buksna i ja. To barem vidim. Nije ih bilo mnogo.
Jebote, udavi me neki prijatelj telefonom...Pozvao me sa nekog broja koji nemam u imeniku, pa se javih i zajebah se...udavi me glupostima! :-/
Hahahhaha Agi, više ti nisam zanimljiva kažeš, a? :D
Kapiten, smeš da me pipneš, ali jednom samo :DDD
Da, do juče si bila najbolja riba sa patkom, a danas više ništa nije kao što bilo je.
Ај, са' ћу да пробам да смислим. Баш ми нешто не иде ових дана, месеци, гооодинаа...маа варао си меее! Знам кад и с ким и....ју! :)
hahahahaha dobro, saznala sam šta sam bila do juče...a šta sam od danas? :D
Baš "ju". Ovakvi error-i nisu dobrodošli, Kvaktaro :) Hajde, smišljaj, ja verujem u tebe :)
Odgovor na ovo je samo za PVT, ali s obzirom da si patka, ne dolazi u obzir :P
U bre, neki hejter mi munuo minus na Sokačare, smorih se :P
PATKEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!
Ae bacite mi ođe logo naše lože da ga kasnije metnem na avatar:)
Пустила сомину ал' нешто несум задовољна. Кажем лепо, не иде ми дефинисање. Морам неке стероиде да грунем. ;)
Imaš na prvoj strani :)
E, zeznuh se za Sokačare. Dobile su minus, jer su upale u Odabrane. Juhu!!!