Kvaksonska loža - Moćne patke

1. sad viđe, metnuo hvala!

2. bacih nekog kanda soma.

3. УУУУУУУУУУУУ, АГИЛНИ ПАТКАНИШЕ!!!

4. Пустила сомину

Ma odlična je, nemoj da patkanišeš :)

5. Dobile su minus, jer su upale u Odabrane. Juhu!!!

Čestitam... :odlazi da plače:

6. Odgovor na ovo je samo za PVT, ali s obzirom da si patka, ne dolazi u obzir :P

I šta, ja sad treba da živim u neznanju? :((((((((((((((((((((((((((((((((((((

7. Eli, Eli... ne tuguj mi. Sa patkanom, ili bez njega, ostaješ mi prva ljubav :)

8. Kvaktriče, ne plači, veruj mi da će uskoro doći tvojih pet minuta, svakom sledećom somovinom si sve bolji :)

Mene je očigledno ukakilo, jer ja smatram da imam samo dve defke koje zaslužuju da su u Odabranima, a jedna nije ni razmatrana u tom kontekstu.

9. Ukakilo, tj. ukvakilo.

10. Gde steeee Patkeeee
    Partizan ubio Budvu.....idemoooo
    Buxnetino evo slušam ovu tvoju pesmu i dobra jeeeeeee

11. Bravo Agi za novu odabranu...
    E Buksetino, ubaci Buxnomaniaka na prvu stranu samo neka kaže nadimak...

12. Eli, Eli... ne tuguj mi.

:(((((((((((( i dalje živim u neznanju! kmeeeeee

13. Čestitam, Agi! :)

Dobrodošao, bux. ;)

14. Hvala, Đoni. Moram priznati da je druženje sa patkama znatno unapredilo kvalitet somovine :)

15. буксноманијаче, квакав аватар! вр!

16. i dalje živim u neznanju

Eli, ono što sam rekao na temi sa fotografijama... e to.

17. druženje sa patkama

Ovaj....zvuči malo.....ma nema veze :)

18. Ja sam još pod utiskom utakmice
    KAO DA SMO SVI IZ LAZE POBEGLI
    PARTIZANA SVOG SAMO DA BI BODRILI
    NEMA VIŠE TU NI GRAMA PAMETI
    ALI PATKA NAS ZA SVE DRUGE ZABOLI

19. A Buxa sam očekivao da se pojavi. Sada moram smisliti kako da oslovljavam naše ve Buksne. Jedan je već Kvaksna :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.