Kvaksonska loža - Moćne patke

1. šifra: ja jebem.

hahahahahahha...
    mnogi će se osetiti prozvanim!! :D

2. Opet imam koitus sa internetom...

3. Piše li ko ove ideje

Имамо их записане све овде. :)

4. ja izbacih somćić ovaj za nolajfere za patke,nadam se da je oke:)

5. Slažeš li se da "šifra: ja jebem" prebacimo pod primer? Nekako će estetski biti fino :)

6. A da, Agilni ovde :P

7. ahahah,ko je sad iza?može,oke!

8. Ja sam mislio da taj seks bude na foru ovoga:
    Seksualni zivot nolajfera

Kao kod svake velike ljubavi, tako i ljubav prema internetu moze dovesti do seksualnih odnosa sa istim.

-tebra, kako me je sinoc jebao net, nemas pojma. Nisam mogao da se ulogujem sat vremena, pa kad sam uspeo, nije hteo da mi rifresuje stranicu, nikako nisam uspeo da lajkujem one statuse.
    -Matori, meni se to desilo prekjuce.Jebao me celo vece, svrsio sam 3 puta.

Samo je doradite, ako vi se dopadlje.

9. Jezivi, dobra je, ali se nekako ne uklapa u ovo sad. Možda da je metnemo sutra (ispucali smo nalog za danas), a da naslov bude "Jebe me net", ili šta već do sutra smislimo, a da definicija počne sa "Još jedan vid seksualnog života nolajfera". Ako se slažete.

A možete i editovati puštenog somića, kako vam volja :D

10. Ko ubija UKD defke??? Grrr.

11. Едесте геј активисти? Ел јебете шта?

12. Duncan Ferguson
    Едесте геј активисти? Ел јебете шта?

Jok, samo ti jebeš lololo!

13. Pozdrav, Dankane, što ne okrenu dupe uza zid kad si ušo?

14. dobro veće!ljudi,ja ću vas napustiti soon,kanter ubija mlade mozgove,pa i mog burazera.

15. Ja prob'o jednom i video da ne umem...

16. Mene kad god jebe net vi pravite definiciju.
    Nego evo Dankana buduće patke, des Dankane.

17. Ha ha. Hajde, M-Dee, jezerce je uvek ugrejano za tebe :)

18. buć za sve patke:)kvak!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.