Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Koji nadimak ćemo da damo Dankanu kad postane patka?

2. Djes' Buksno,brate.Sta se radi?

3. Jedan jebeni dan: kad sam slobodan, prvo ministar blokira Vuku, posle nemam vremena, onda počne avatar na HBO, a sad se polomih da pročitam šta ste kvakali i ovde i u defkama - i kad sam sve završio više nema nikog...

4. neko opasno prati UKD i briše defke, činimiske...

5. Da li je možda problem na UKD, ako sa jednog IP-a neko pusti defku, pa onda to editujemo sa drugog IP-a?

6. Djes' Buksno,brate.Sta se radi?

Eto, radi se :)

7. Ne se nerviras, Bruce, to je ocekivano.

8. e,ja još barim burazera,još minut.ne znam,defka koju ukombinovah na jezinu ideju beše kulj skroz,ne znam šta ostali misle?

9. e, da ne zaboravim, sve sam somiće ocenio, neke sam i komentarisao, ne sećam se šta sam pisao :)

10. Eto, radi se :)

Hahaha...Taj rad :)

11. Des Bruce...ja sam sada bacio somića malog nekog, čisto iz zezanja

12. upravo ga ocenih, dobar je :)

EDITA: sreća pa je gazda ubrzao Vuku, da je malo sporija stajala bi...

13. Evo mene nazad...okupana kosa, pocupane obrve, nalakirani nokti....
    Ne prepoznajete me, jel? :-DDDD

14. da je malo sporija stajala bi.

Ja sam izašao malopre, nisam više mogao da se nerviram. Odigrao sam jednu tekmu na Menadžeru, dobio PAOK u prijateljskoj 3-0 i vratio se nazad.

15. okupana kosa, pocupane obrve,

Dobro je, pazi samo da se jednom ne zajebeš i okupaš obrve a počupaš kosu. Mislim da bi bilo zajebano :)

16. I naravno opet usla preko telefona...grrr

17. Koji nadimak ćemo da damo Dankanu kad postane patka?

Dankan mi prokomentarisao odabranog somića. Onako, lepo.

18. A istina, ima identičnu definiciju. Jebi ga, ja je ne videh.

19. Koji nadimak ćemo da damo Dankanu kad postane patka?

Duckan

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.