Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Koji nadimak ćemo da damo Dankanu kad postane patka?

2. Djes' Buksno,brate.Sta se radi?

3. Jedan jebeni dan: kad sam slobodan, prvo ministar blokira Vuku, posle nemam vremena, onda počne avatar na HBO, a sad se polomih da pročitam šta ste kvakali i ovde i u defkama - i kad sam sve završio više nema nikog...

4. neko opasno prati UKD i briše defke, činimiske...

5. Da li je možda problem na UKD, ako sa jednog IP-a neko pusti defku, pa onda to editujemo sa drugog IP-a?

6. Djes' Buksno,brate.Sta se radi?

Eto, radi se :)

7. Ne se nerviras, Bruce, to je ocekivano.

8. e,ja još barim burazera,još minut.ne znam,defka koju ukombinovah na jezinu ideju beše kulj skroz,ne znam šta ostali misle?

9. e, da ne zaboravim, sve sam somiće ocenio, neke sam i komentarisao, ne sećam se šta sam pisao :)

10. Eto, radi se :)

Hahaha...Taj rad :)

11. Des Bruce...ja sam sada bacio somića malog nekog, čisto iz zezanja

12. upravo ga ocenih, dobar je :)

EDITA: sreća pa je gazda ubrzao Vuku, da je malo sporija stajala bi...

13. Evo mene nazad...okupana kosa, pocupane obrve, nalakirani nokti....
    Ne prepoznajete me, jel? :-DDDD

14. da je malo sporija stajala bi.

Ja sam izašao malopre, nisam više mogao da se nerviram. Odigrao sam jednu tekmu na Menadžeru, dobio PAOK u prijateljskoj 3-0 i vratio se nazad.

15. okupana kosa, pocupane obrve,

Dobro je, pazi samo da se jednom ne zajebeš i okupaš obrve a počupaš kosu. Mislim da bi bilo zajebano :)

16. I naravno opet usla preko telefona...grrr

17. Koji nadimak ćemo da damo Dankanu kad postane patka?

Dankan mi prokomentarisao odabranog somića. Onako, lepo.

18. A istina, ima identičnu definiciju. Jebi ga, ja je ne videh.

19. Koji nadimak ćemo da damo Dankanu kad postane patka?

Duckan

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.