Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Koji nadimak ćemo da damo Dankanu kad postane patka?
Djes' Buksno,brate.Sta se radi?
Jedan jebeni dan: kad sam slobodan, prvo ministar blokira Vuku, posle nemam vremena, onda počne avatar na HBO, a sad se polomih da pročitam šta ste kvakali i ovde i u defkama - i kad sam sve završio više nema nikog...
neko opasno prati UKD i briše defke, činimiske...
Da li je možda problem na UKD, ako sa jednog IP-a neko pusti defku, pa onda to editujemo sa drugog IP-a?
Eto, radi se :)
Ne se nerviras, Bruce, to je ocekivano.
e,ja još barim burazera,još minut.ne znam,defka koju ukombinovah na jezinu ideju beše kulj skroz,ne znam šta ostali misle?
e, da ne zaboravim, sve sam somiće ocenio, neke sam i komentarisao, ne sećam se šta sam pisao :)
Hahaha...Taj rad :)
Des Bruce...ja sam sada bacio somića malog nekog, čisto iz zezanja
upravo ga ocenih, dobar je :)
EDITA: sreća pa je gazda ubrzao Vuku, da je malo sporija stajala bi...
Evo mene nazad...okupana kosa, pocupane obrve, nalakirani nokti....
Ne prepoznajete me, jel? :-DDDD
Ja sam izašao malopre, nisam više mogao da se nerviram. Odigrao sam jednu tekmu na Menadžeru, dobio PAOK u prijateljskoj 3-0 i vratio se nazad.
Dobro je, pazi samo da se jednom ne zajebeš i okupaš obrve a počupaš kosu. Mislim da bi bilo zajebano :)
I naravno opet usla preko telefona...grrr
Dankan mi prokomentarisao odabranog somića. Onako, lepo.
http://vukajlija.com/onaj-koji-se-ne-sme-imenovati/317237
brzo dok je nisu obrisali :))))
A istina, ima identičnu definiciju. Jebi ga, ja je ne videh.
Duckan