Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Patkani, ne dozvolite da ostanem ovde sama sa Agilnim! PLAŠIM SEEEEEEEEEE!!! :DDDD

2. Evo ja sam tu! :)
    Kuvam fuka?
    Ma samo malo vremena da prođe, da iščili ispizdenost... :)

3. Plašiš, što???

Još pitaš što??? Širiš krila i mašeš patkom u mom smeru :DDDDDDDDDDDdd

4. Shanzamm, jasno. Valjda ćemo nastaviti u istom ritmu. Koliko ideja za somovinu sada imam, a ne mogu da ih bućnem do večeras. Kvak!

5. Shanzamm, stavi de i meni...kafu :) Dobro će mi doći :)

6. Širiš krila i mašeš patkom u mom smeru

Sram da te bude bilo, Eli. Samo sam hteo da te zagrlim, da se osetiš sigurnom.

7. JohnnyBK
    spemovanje teme na forumu, zbog kojeg su se neki autori nasli uvredjenima

Đoni neće doći pet dana, a ja sam radio isto. Zaključujem da zaslužujem isto.
    http://vukajlija.com/jaci-ker-jebe/317439
    EDITA: evo mog komentara situacije :)

8. Samo sam hteo da te zagrlim, da se osetiš sigurnom.

U tom slučaju povlačim reč i prilazim SAMA na jedan veliki HUG :)
    Možeš li mi ikada oprostiti? :trep trep:

9. Nedostajaće Đoni. Bruce, ti si tu, nema razloga da ne kvakćeš. Svi smo malo potkačili "jebače", s tim da smo ipak težili tome da smirimo situaciju. Zato nismo banovani.

Somić je dobar i lepo "uvijen" :)

10. U tom slučaju povlačim reč i prilazim SAMA na jedan veliki HUG :)

He he, što volim kad si tako naivna. Evo, saću ti oprostim... :patkan flashing:

11. Zaključujem da zaslužujem isto.

Bruce, smatram da nisi u pravu. Ni ti, ni Đoni i kapiten koji su odlučili da se povuku. Bilo je šta je bilo, rešilo se na najbezbolniji način. Shodno tome, nema potrebe pribegavati samokažnjavanju bez ikakvog osnova. Ok, svi su malo prsli, izbacili iz sebe bes na neki način i ćao đaci. Idemo dalje :)

12. toliko sam besan da više ne znam ni šta pričam... naravno da ću da kvakćem, ne mogu ja bez vas... nisam bio tu u vreme najveće frke, a kad sam došao u tri minuta sam promenio osam mišljenja...

hteo sam da napišem u primeru "kome zakon u banovanju leži, modovi mu smrde nečovještvom" ali mi žao onih modova koji su kao energija normalni ljudi...

13. He he, što volim kad si tako naivna.

Pa šta ću, moram malo da ti priđem, pa makar i na kvarno ;)))

14. Neka, Brus, nećemo dalje širiti. Somić je dobar, prozivaš indirektno, sa malo reči. Dosta smo se bavili time.

Moramo svi učiti da budemo staloženi, nemoj biti besan. Ispalo je baš kako treba. Heh, možda je ovo dobro za dodatno skretanje pažnje na sebe (opet struka izbija iz mog kljuna). I hoću da vidim jedno KVAK!

15. Pa šta ću, moram malo da ti priđem, pa makar i na kvarno ;)))

Pridžimiti, pridžimiti :) Ne, Ela, mi smo dobre patke, nećemo to raditi više.

Javno... :P

16. Samo da Vam javim da mi se javio Dankan iz ILEGALE!

Kaže da akda se odbanuje počinje nova sezona lova na patke. Morate mi dati mnooooogo pluseva i da me pratite kako bih uspeo da ga zauzdam.

MNOGO JE JAK I LUD loollololololo

17. Добро, де, шта се издешавало? Ко је банован, напустио језеро?...

18. Evo kako vidim dobar metod za oslobađanje od malopređašnjeg stresa. Može biti i zajednička defka, ako je oblikujemo (sada je nezanimljiva javnosti).

Oslobađanje od stresa

Relaksacija međ svojima. Iznajmiti pedolinu, instalirati gajbu piva na susedno sedište i pedalati na sred Ade sa patkicama.

19. Caro, boli me kurac za njegove probleme... savršeno.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.