Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
i ljudi,možemo valjda da se slažemo i bez napuša i spema.teme su tu da bi se sprdali,a ne da neko popije ban i kida živce.
a,si,si.imah neki gif gde se dve male japanke ljube,drugarice,sestre,šta li su.ma,da ih pojedeš:)
Zaključujem iz razgovora sa određenim meni bliskim patkama koje sada ne bi imenovao kako ne bi napravio totalni raskol u vašež savez. Na moje pitanje šta ćeš u patkama odgovoreno mi je da je lajk najveći motiv, da je tema nalik ko poslednji pobdenik, da kačite ovde linkove i da obavezno komentarišete defke - VIŠE NEGO DOVOLJNO DA ZAKLJUČIM MOTIVE
Dtugo, NIJE PROBLEM U PROZIVANJU nego u vređanju!
Ja nikoga odavde nisam "LAJKOVALA", sem tebe TRIGERU! Bijo si bolji kad si bijo taki!!!
tema jebanje ima jednu liniju koju prati,ovde se priča o nekoliko stvari.nije lajkanje motiv.ima još milion tema i sve su tu za sve,pa ko gde prošeće.i tako i treba da bude.
http://1.bp.blogspot.com/_1k0siWzSItE/RboioVOnDeI/AAAAAAAAACI/gj5K5fgJESI/s400/J5.jpg
ahahahahahhaa vid' ovu :)))
ahhaahah,kao mali mastif!
lolololololo, tema jebanje ima više pod pravaca ali nema LAJKOVANJA!!! Nema ni u ludilu, a meni su vaši članovi upravo to rekli + što je gotovo celokupna ekipa odavde mnogo željna pluseva što se ZA JEBAČE NE MOŽE REĆI!!!
plus dobije ko zasluži.a kod vas se lajkuje ko je veći jebač.ma,ljudi ko u čemu 'oće,neka učestvuje,nismo deca da se tovarimo na forumu,k'o u pesku,neću više da se igram i te fore.
Онда сам ја очигледно била у заблуди.
Сморила сам се...сморила ме је ова прича, реално.
БОЛИ МЕ КУРАЦ ЗА ПЛУС, БАН, МИНУС, СИСЕ, ЈЕБАЊЕ И ДУПЕ! И У ДУПЕ!
Ако ме је неко "ЛАЈКОВАО", серем се на лајковање, нека ми лупи минушчину на сваку следећу деф.
Ја сам овде убијала време, док зарађујем плату. И сад сте направили сморчину од свега овога.
Nije probelma marya dee, ja se ionako zajebavam i sve mi je ovo sprdnja, ali ako već oćeš onda treba da se kaže....
Kod nas nema lajkovanja, nikakvog a ni hejta, mi nismo na onoj temi zbog defki, tamo može da postuje i ko ne piše uopšte, može da postuje bilo ko, makar ga ja ili on mene mrzeo na ostatku foruma na jebanju JE UVEK DOBRODOŠAO
Jebanje JE TEMA KOJA JE UJEDINILI I OBJASNILA a kod vas sam primetio DA SAMO SIKĆETE I SKVIČITE
Помислићу, Царимире, да стварно имаш неки гадан зајеб у мозгу.
A zašto se od svake ideje na kraju uvek napravi sranje? :(
Džafe, potpisujem. I otpisujem se. Caro, uspeo si ono što nikom nije pošlo za rukom od 28. oktobra 2009. - zgadio si mi Vukajliju. Serem ti se u dlan.
Зато што су људи говна и лепо је рекао онај Експо...не могу сад да се сетим тачно шта али знам да је лепо рекао! :)
ЦАРА ОБЈАСНИЈО КОЛИКО СЕ ИЗЛОЖИЈО!
ne primetih siktanje ovde uopćer, bar dok nekog tovara nije bilo, a ni to ne ispratih, ne mog' da pohvatam sve.džaf, nemoj da se nervoziraš, sve oke.
Брус, нема потребе. Мене сад Цара наговорио да се вратим, иако то нисам желео. ОН ЈЕ ДОКАЗ ДА ЈЕБЕМО У РЧОВЕ ЛОЛОЛО!
КВААААААААААААААААК!
Нисам нервозна, него не капирам да ли је човек недојебани клинац или нема границе ни у чему, или можда стварно има неки проблем у мозгу. Не знам. То је као кад мораш неком стално да причаш да га волиш... изгуби после смисао.
Сморила сам се. И серем се и ја у длан. Свој.
САД МИ СЕ ЈАВИО ЈТУ, КАЖЕ ДА МУ ЈЕ КРИВО ШТО НИКАД НИЈЕ ОТВОРИО ВАКУ ГЕЈ ТЕМУ ОЛОЛОЛОЛОЛ.
МВАХХХ ♥♥♥♥♥♥♥♥