Kvaksonska loža - Moćne patke

1. i ljudi,možemo valjda da se slažemo i bez napuša i spema.teme su tu da bi se sprdali,a ne da neko popije ban i kida živce.

2. хихи, је л' да? :)))

a,si,si.imah neki gif gde se dve male japanke ljube,drugarice,sestre,šta li su.ma,da ih pojedeš:)

3. Матори, нисмо толики лајкери, штавише, нисмо уопште лајкери. По чему си успео то да закључиш?

Zaključujem iz razgovora sa određenim meni bliskim patkama koje sada ne bi imenovao kako ne bi napravio totalni raskol u vašež savez. Na moje pitanje šta ćeš u patkama odgovoreno mi je da je lajk najveći motiv, da je tema nalik ko poslednji pobdenik, da kačite ovde linkove i da obavezno komentarišete defke - VIŠE NEGO DOVOLJNO DA ZAKLJUČIM MOTIVE

Dtugo, NIJE PROBLEM U PROZIVANJU nego u vređanju!

4. Ja nikoga odavde nisam "LAJKOVALA", sem tebe TRIGERU! Bijo si bolji kad si bijo taki!!!

5. tema jebanje ima jednu liniju koju prati,ovde se priča o nekoliko stvari.nije lajkanje motiv.ima još milion tema i sve su tu za sve,pa ko gde prošeće.i tako i treba da bude.

6. ahhaahah,kao mali mastif!

7. lolololololo, tema jebanje ima više pod pravaca ali nema LAJKOVANJA!!! Nema ni u ludilu, a meni su vaši članovi upravo to rekli + što je gotovo celokupna ekipa odavde mnogo željna pluseva što se ZA JEBAČE NE MOŽE REĆI!!!

8. plus dobije ko zasluži.a kod vas se lajkuje ko je veći jebač.ma,ljudi ko u čemu 'oće,neka učestvuje,nismo deca da se tovarimo na forumu,k'o u pesku,neću više da se igram i te fore.

9. Онда сам ја очигледно била у заблуди.
    Сморила сам се...сморила ме је ова прича, реално.

БОЛИ МЕ КУРАЦ ЗА ПЛУС, БАН, МИНУС, СИСЕ, ЈЕБАЊЕ И ДУПЕ! И У ДУПЕ!

Ако ме је неко "ЛАЈКОВАО", серем се на лајковање, нека ми лупи минушчину на сваку следећу деф.

Ја сам овде убијала време, док зарађујем плату. И сад сте направили сморчину од свега овога.

10. Nije probelma marya dee, ja se ionako zajebavam i sve mi je ovo sprdnja, ali ako već oćeš onda treba da se kaže....

Kod nas nema lajkovanja, nikakvog a ni hejta, mi nismo na onoj temi zbog defki, tamo može da postuje i ko ne piše uopšte, može da postuje bilo ko, makar ga ja ili on mene mrzeo na ostatku foruma na jebanju JE UVEK DOBRODOŠAO

Jebanje JE TEMA KOJA JE UJEDINILI I OBJASNILA a kod vas sam primetio DA SAMO SIKĆETE I SKVIČITE

11. Помислићу, Царимире, да стварно имаш неки гадан зајеб у мозгу.

12. A zašto se od svake ideje na kraju uvek napravi sranje? :(

13. Džafe, potpisujem. I otpisujem se. Caro, uspeo si ono što nikom nije pošlo za rukom od 28. oktobra 2009. - zgadio si mi Vukajliju. Serem ti se u dlan.

14. Зато што су људи говна и лепо је рекао онај Експо...не могу сад да се сетим тачно шта али знам да је лепо рекао! :)

15. ЦАРА ОБЈАСНИЈО КОЛИКО СЕ ИЗЛОЖИЈО!

16. ne primetih siktanje ovde uopćer, bar dok nekog tovara nije bilo, a ni to ne ispratih, ne mog' da pohvatam sve.džaf, nemoj da se nervoziraš, sve oke.

17. Брус, нема потребе. Мене сад Цара наговорио да се вратим, иако то нисам желео. ОН ЈЕ ДОКАЗ ДА ЈЕБЕМО У РЧОВЕ ЛОЛОЛО!

КВААААААААААААААААК!

18. Нисам нервозна, него не капирам да ли је човек недојебани клинац или нема границе ни у чему, или можда стварно има неки проблем у мозгу. Не знам. То је као кад мораш неком стално да причаш да га волиш... изгуби после смисао.

Сморила сам се. И серем се и ја у длан. Свој.

19. САД МИ СЕ ЈАВИО ЈТУ, КАЖЕ ДА МУ ЈЕ КРИВО ШТО НИКАД НИЈЕ ОТВОРИО ВАКУ ГЕЈ ТЕМУ ОЛОЛОЛОЛОЛ.

МВАХХХ ♥♥♥♥♥♥♥♥

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.