Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Pekky, ma revolucija bila ;)

2. dobar dan jezerce!:)

3. Evo posle ove revolucije...revolucionarno ;)))

Ti? Pročitala šta se sve zbivalo?

4. ja sam sinoć učestvovala i zezala se na temu obe strane,jbt ima svuda mesta za sve.ne znam šta se sve odigravalo posle tačno,videh da đoni slao neke patke da jebu,hahaha.

5. vidim sad da su banovani i đoni i dankan.

6. Videla sam da si se zezala sinoć sa njima.... :) Trebalo je sve na tome i da se završi, ali jbg :(

Mada, okončano je na najboli mogući način :)

Odoh ja sada kući s' posla, pa ću se bućnuti malo kasnije.
    Pozdravljam te :)

7. pa,zar nije i poenta da se zezamo,zbog toga je valjda i većina tema.bzv.sad ću da vidim kakav kaos izbi i u kom trenutko,letimično pregledah.aj,elice,stizi doma,baci soma:)grejem jezerce!

8. Балдур фон Јöгурт

Брусе, видим по овим твојим постовима да те боли гуза. Идући пут је подмажи нечим.

Ahahahahahhaha, PALO JE PRVO OZBILJNO OBJAŠNJAVANJE

Ja volem patke u svim oblicima da se razumemo!
    http://1.bp.blogspot.com/_JvhNa23LCPc/RhM-AJSbtQI/AAAAAAAAAdQ/ztfP57kIRZE/s640/ahyat_3.jpg
    DŽAFTARA JE OBJASNILA NEKE STVARI DA SE RAUZEMOM I TREBA DA SLEDITE NJEN PRIMER

VOLI TE TVOJ CAREVIĆ MWA

9. kad jedan oblik ne šljaka,pandan uzima drugi,hahah.može se objašnjavati i bez napušavanja.ne ispratih sve šta se dešavalo docnije,ali vidim da se neka vatrica zbila.
    p.s.mislim ipak da je ovo na fotki guska.

10. Само сам се вратио да питам Цару, који ти је курац? Спрдња је спрдња и све то стоји, али што и даље тролујеш тему? Иди види прву страну, ту лепо пише да нема прозивања патака, па погледај онда слику коју си ставио, ал' ми нешто вриште јаја да пријављујем било кога.

11. Чек, бре, а где је сад Буксница?!

О, ЛОЛО, ВОЉИМ И ЈА ТЕБЕ! МЊАХ МЊАХ МЊАХ!
    Само обриши ову слику, вређаш ме. (мада нисам сигурна шта је на слици)

12. Букснетина™

Само сам се вратио да питам Цару, који ти је курац? Спрдња је спрдња и све то стоји, али што и даље тролујеш тему? Иди види прву страну, ту лепо пише да нема прозивања патака, па погледај онда слику коју си ставио, ал' ми нешто вриште јаја да пријављујем било кога.

Matori, pa koja je fora da nema prozivanja. JEbote, jel ste baš toliki lajkeri! A i realno, nisam nikoga rpozvao samo sam prokoemtarisao Jogurtovu pošalicu lolololololo

NA SLICI JE ZIGOT - ON JEBE I ISPUŠTA CEĐ

Ja volim PATKE ALI NE MERE BAŠ SVE DA BUDE PO NJIHOVOM!!!

13. па погледај онда слику коју си ставио

Kavke veze ima moja fotka sa patkama?

14. to je gusan na slici.a gusani sikću.hahaahah.

15. pa koja je fora da nema prozivanja

Па због тог буђавог прозивања су Данкан и Џони добили бан, а није било уопште потребе. Због чега и ми морамо да следимо њихов пример?

JEbote, jel ste baš toliki lajkeri!

Матори, нисмо толики лајкери, штавише, нисмо уопште лајкери. По чему си успео то да закључиш?

16. Šteta, Matrikse, nadam se da ćeš se vratiti. :(

Caro, brate, nemoj više, zbog mene barem. :)

17. džaf,ovo japanče je toliko slatko,da reči nemam:)uvek odem ponovo na profil da vidim gro plan.

18. хихи, је л' да? :)))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.