Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Pa kod mene ništa posebno Đoni...nešto se vrzmala po stanu.

Jooooj koliko je čika policajaca bilo na ulicama dana zbog derbija, čak su tri takva primerka bila maltene pred mojom zgradom u Ustaničkoj....

2. Nego, pobedio partizan jeeeeeeeeeeeeeej :)))

3. ooooj koliko je čika policajaca bilo na ulicama dana zbog derbija, čak su tri takva primerka bila maltene pred mojom zgradom u Ustaničkoj....

Pa oni to da se mi ne bi poKVAKčili al' mi se dogovorili da nećemo tako da nije trebalo.
    Joj al' je bilo lepo. Volim te utakmice k'o lud.

4. Pa kod mene ništa posebno Đoni...nešto se vrzmala po stanu.

Jesi napravila vereniku kornflejks?
    ;DDDDDDDDDDDD

5. Nego, pobedio partizan jeeeeeeeeeeeeeej :)))

KVAK KVAK KVAK JUPIIIIIIIIIIIII

6. Jesi napravila vereniku kornflejks?

hahaha ma niiiiiiiiisam, kao što rekoh negde zaturio recpAt...sunce mu njegovo :D

7. Evo da pozdravim i Ellu, upala sam vam na temu tek tako.. KvaKva nepristojnost. :)

8. hahaha ma niiiiiiiiisam, kao što rekoh negde zaturio recpAt...sunce mu njegovo :D

Ma iseci mu par parčadi 'leba i malo slanine. To je zdravo.
    Joj ima sve da nas pobije zbog Vukajlije jednom ;D

9. Nego obećao sam i ja jednu pijanu čim dođem kući pa evo je
    KVAK KVAK
    http://i51.tinypic.com/1gm25d.jpg

10. KvaKva nepristojnost. :)

Ma KVAKvi. Dobrodošla si uvek.

11. Evo da pozdravim i Ellu, upala sam vam na temu tek tako.. KvaKva nepristojnost. :)

staklena, nije ovo tema, ovo jezerce, svi plivamo, svi kvačemo, svi navijamo za Zvezdu :)))) samo udri

12. Veče staklena :)
    Ma nisi ti upala nama na temu, nego si se patkovski dogegala ;) A vidim donela si nam i nekoliko novih KVAK reči...sad si postala patka kao i mi, htela ti to ili ne ;)))

13. Mada Staklena ako znaš recept za pripremanje Kornflejksa, napiši Eli. Umreće joj verenik od gladi :D

14. svi navijamo za Zvezdu :))))

Pih opet pijan kuckaš...hteo si da kažeš partizan :PPPP

15. svi navijamo za Zvezdu :)))) samo udri

Skoro svi. Ja navijam za KVAKtizan.

16. I Ela navija za KVAKtizan

17. kvakvo možete za njih da navijate kad su brzi i vešti, mnogo je bolje i prirodnije za ove što se samo gegaju po terenu kao patke :)))))

KVAKSNETINA FOREVER!!!

18. Mada Staklena ako znaš recept za pripremanje Kornflejksa, napiši Eli. Umreće joj verenik od gladi :D

Uffff, zajebano je to.. Mada čula sam da imaju negde u prodavnicama da se kupe gotovi kompleksi, ovaj kornfleksi, pa možete i to KVAKtikovati. :))
    Zvezda-KVAKtizan, totalno mi je svejedno. Navijam za onog ko časti. :))

19. Patak Bruce, a kako vi to navijate za zveeeezdu?
    Ja ne navijam niti za jedne...ja partizan volim! :PPPP

20. Navijam za onog ko časti. :))

Bravo staklena! :) Svaka čast, tako se razmišlja :)))