Ништа још, мислио сам да бацим предлог Хексболистима, да ступе у квакгеист мувмент. Још никакве кораке нећу предузимати, док не видим да ли нам квакће још светлија будућност са њима.
Ja kvakno dve. Jedna prolazi solidno, druga je za čitavih sat vremena imala samo 2:0. Sada je malo živnula, zahvaljujući Kvaktancima. Imam treću, uskoro će. Opet će biti o ljudima, smradu i GSP-u.
Џони ова за канцеларију је одлична тако мојне на тонбе па да кењаш. :)
Ima par kancelarijskih zakona pa ću videti da bacim još koji. Da napravim neku malu Ediciju Kancelarijskih Zakona.
Ela srećan put do kuće i KVAKćemo se kasnije.
Њему је драго. :драж: лоло :)
Џони, јеси за неко пиво данас после посла? Да исквакћемо мало, нисмо се видели 100 година.
Aj uveče da se nađemo. Idem do devojke na ručak pravo s' posla, pa možda se malo zadržim Kvak Kvak....
E a kakvu to koaliciju potpisujemo? Nisam u toku.
Ништа још, мислио сам да бацим предлог Хексболистима, да ступе у квакгеист мувмент. Још никакве кораке нећу предузимати, док не видим да ли нам квакће још светлија будућност са њима.
imam novu reč za mene :)
Bruskvakstično +
Hvala Agilni :))))
Pa tu je Đanki glavni i Laki....oni su materijal za patke definitivno.
Al smo se razleteli sada na pisanje i komentarisanje KVAKfinicija. Bravo patke.
Ја писала једну откваквада.... ал' саде нешто немам инспирације.... Дајте, пишАјте, оцењиваћу! :)
Ma jašta, ne smemo da im se gubimo iz vidokruga :)
Ja sam kvakno dve danas al' su onako pomalo bledunjave.
Ја квакно једну, али чисто из досаде. Са'ћу је обришем још мало.
Ја пљунух 3, можда изађе и 4. :)
Ja kvakno dve. Jedna prolazi solidno, druga je za čitavih sat vremena imala samo 2:0. Sada je malo živnula, zahvaljujući Kvaktancima. Imam treću, uskoro će. Opet će biti o ljudima, smradu i GSP-u.
Ja niasm nijednu....nešto nemam insirejŠNS na poslu...
Патке, је л' пишете? :)
E pa jedna ti je nominovana za Oskara :)
Ja sam ispucao svih pet za poslednjih 24h, pa čekam negde oko 14h da mi se omogući da munem još jednu. Samo da ne isčezne iz glave.
Џони ова за канцеларију је одлична тако мојне на тонбе па да кењаш. :)
Patkovi, odoh ja kućiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
Budite mi zdravi, pravi i veseli, pa se kvakćemo kasnije AGEN :)
Боле те бриге. Ја морам да исквакућем још 2 чуке минимум. Купио сам квакштољ малопре. Много је зајебан.
Ima par kancelarijskih zakona pa ću videti da bacim još koji. Da napravim neku malu Ediciju Kancelarijskih Zakona.
Ela srećan put do kuće i KVAKćemo se kasnije.