Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Svaka čast. A evo, pozdravljam vas od kuće s novijem avatarom.
jao,vidi patku,pravi džedaj:)))
Master Brus mi dade sablju pre dve strane, pa se šegačim sad.
Nego, Ela nam opet postade čovekolika...
Jesam Agi, sad sam čovekolika patka! Jer ja sam patka u srcu i duši!!! :D
iako smo patke,ljudi smo:)))dobra sablja,svaka čas'!
hehehe budimo patke iako smo ljudi!!! :D
svi za patku, patka za sve:D
Ella je baš lepa crna patkica. :)
http://lh3.ggpht.com/_zDpK0joXLlQ/SXx9rJ6eZqI/AAAAAAAADiI/fC4oe9Ro0-Q/The+black+duck.JPG
Агилни, д квак из стронг ин јор аватар :))))
Елла, добра сомовина :))
стаклена, ово је црни лабуд, он плива само у позоришту у лабуђавом језеру :))
Ali pisalo je da je patka! Uh, tek sad imam krizu identiteta! :)
ја сам дефинитивно решио да се на попису становништва изјасним као вукајлијашка патка...
vukina patka:)
Hahahaha, molim te, ali molim te, ovekoveči nekim video zapisom taj momenat! Želim da stopiram video i zumiram zatečen izraz lica osobe koja te bude anKVAKtirala! :))
наравно да ћу да снимам, то иде на тјуб одмах :))))
прошли пут сам се изјаснио као марсовац, али је то било у војсци па ми капетан наредио да преправим у југословен... после ме звао Марсовац до краја...
patke u svemiru:)
Spejs daks! Sviđa mi se!
Elem, spremio sam još jednu patkastu defku, ali nas ograničiše na tri dnevno. Pih. Obradovaću vas sutra.
Pozdrav patke moje drage.
Natrčao sam samo da vam pošaljem jedan KVAK a dolazim posle malo u jezerce da KVAKćem sa vama.
KVAK
Ja moram napustiti jato večeras, idem na žurku sa tematikom osamdesetih. Nadam se da mi je ovo dobar outfit?
http://www.purple-heart.com/images/_lib/bud-duck-big-80s-cube-6686-0-1285688310000.jpg
Agilni outfit je za čistu 10-ku.
Bićeš najmarkantnija patka tamo.
Nemoj puno vatrene vodice da popiješ i dobro se provedi.
hehe,kvak i ja da pozdravim,pa idem!:)autfit je kul,pazi samo na vatrenu vodicu što reče džoni,ili vodicu života što bi francuzi rekli :)lep provod!