Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Lep provod Agilni! Još ako poneseš taj KVAK mač sa sobom, bićeš glavna faca! :)

2. Vidim da ste malo poskidali patke svi pa ću i ja da se vratim onoj mojoj ,,Borbi za Pravdu''
    al' u suštini mi smo i dalje patke KVAK

3. kvakkvak,dobrodošao u jato!:)

4. Fala, fala. Vidim večeras većina pataka je otperjala negde iz jezerceta. Nema veze. Neka uživaju. Mi ćemo da grejemo jezerce ;D

5. jezerce je samo naše,buahaha,otišli da malo zezaju ove što love,ali biće dobro,lukave su to patkice:)))

6. Ja sam se brčkala do malopre, sve plivajući na leđima bez straha da zakačim o nekog! Dobro je da ste došli i vi, neki zec je pustio dezinformaciju da je sezona pataka.. :)

7. hm,sezona elmera je,koliko ja znadem:))

8. neki zec je pustio dezinformaciju da je sezona pataka.. :)

Ma ti zečevi sada kad smo skupili ovako jako jato mogu samo da podviju onaj njihov pufnasti repić i odskakuću od nas da ih ne bi iskljucali ;D

9. kvaaaaaaaaaako je!

10. E patkice moje drage, sutra je petak. Najzad ide vikend. Neću se pomeriti iz jezerceta, toliko sam umoran.

11. U sredu zaglavio i pio vatrenu vodicu. Sinoć Derbi pa proslava opet sa vatrenom vodicom. Ne mogu da KVAKnem koliko sam umro.

12. ma,chill u jezercetu,ništa slađe!

13. ma,chill u jezercetu,ništa slađe!

Jeste. Ima tako da provedem vikend ceo.
    Odoh na spavanje.
    Kvaku noć patke i sutra još da preguramo i mirni smo dva dana.
    Lepo spavajte :D

14. Preforsirao si se sa tom vodicom, prokleta bila.. Pravićemo u jezeru detoks parti. :)

15. KVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK :) Jutro! :)

16. KVAAAAK hik! Dobro jutro, Ela! Jedva sam pogodio password da se ulogujem :D

17. Agiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pa dobro jutro :) Pa ko se to nama napio pačije vodice sinoć? ;)

18. Joj, ne znam šta je to bilo, ali da ga patke ne podnose, ne podnose. Ali zato mi naviru definicije ko lude. Imam tri i troumim se koju prvo da kvaknem...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.