Jedna psovka jeste, a involvira patke. Mislim da ću to prvo. Druge dve su životne, jedna veća, jedna manja. A i poučen jučerašnjim definicijama, počeo sam da ih zapisujem :)
KVAAAAAK Jutro........
Evo i mene u jetercetu. Zasp'o sam sinoć k'o klada jer sam protekla dva dana pio mnogo vatrene vodice pa sam sinoć rešio da EKSkuliram.
Imam i ja jednog potencijalnog soma ali nikako da ga oblikujem. Nema veze, do kraja rada će valjda da ispadne.
Kako ste patke moje drage?
Jeste spremni za nove radne pobede?
Heh pa kreni lepo redom...da nisu neka iskustva od sinoć?
Jedna psovka jeste, a involvira patke. Mislim da ću to prvo. Druge dve su životne, jedna veća, jedna manja. A i poučen jučerašnjim definicijama, počeo sam da ih zapisujem :)
Pvt Agi.
Ubo sam iz desetog klika. Odgovorih :)
hahahahhahahaha
Nego, rađa li se taj novi som?
http://vukajlija.com/grupni-sajber-seks/312001
molim realne procene: šaranče, som ili čikov :)))
Jea. Ali još mi nije dozvoljeno da definišem. Biće u 8 sati i 29 minuta. Dakle, u pola devet kvakćem javno :)
Druga u 9:33, a treća u 13:50h :)
Našli da me ograniče baš kad sam se propio :P
KVAAAAAK Jutro........
Evo i mene u jetercetu. Zasp'o sam sinoć k'o klada jer sam protekla dva dana pio mnogo vatrene vodice pa sam sinoć rešio da EKSkuliram.
Imam i ja jednog potencijalnog soma ali nikako da ga oblikujem. Nema veze, do kraja rada će valjda da ispadne.
Kako ste patke moje drage?
Jeste spremni za nove radne pobede?
Bruce, procena je pala :)
KVAAAAAK Jutro i tebi Đoni :)
Ja ti evo pijem prvi jutarnji 2in1 i obavljam po koji telefonski poziv...
Još ovaj dan da izguram pa viiiiikend! Juhuuu! :)
Dobro jutro, Brus. Ja i nisam baš petkom za radne pobede, više sam za neradničko čekanje kraja radnog vremena :)
Dobro jutro i Đoni, a odgovor je i bio upućen tebi. Čitam defku, pa se uzbudih :D
ke ke ke meni takav svaki dan ;)
Još ovaj dan da izguram pa viiiiikend! Juhuuu! :)
Ja tresem isto instant kafu samo ne volim 2in1 i 3in1 jedan, nego volim ovu običnu instant "Grand" a posle dodam šećer i mleko. KVAK.
Slažemo se potpuno u tome. Prava si patka Agilni. Ja još na to volim da pobegnem ranije petkom.
Evo, kvakno sam i ja prvu. Sa velikom verovatnoćom da budem obrisan, isuviše je patkovsko zezanje :)
KVAK ja imam non stop sastanke sa Kinezima...samo još oči da mi se iskrive i KVAAAAAK
Pa da, ja tako volim da pobegnem ranije perko cele nedelje...a petkom naročito, pa da se ne vratim ČAK do ponedeljka ;)))
Blago vama. Ovde kod mojih kapitalista samo kažu http://vukajlija.com/toga-nece-biti.
mi patke možda nismo neki radnici ali smo zato mnogo gotivni KVAK.
Ja mislim da bi trebalo da se radi samo sredom, tada bi mi radili iz sve snage
JA PATKAM PEČURKOM U GUSKU!!!