Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Au morao sam neka dva mentola malo da isKVAKćem komentaorom na neki poster sada,

Videla, mada vidim da su se odjavili....
    Molim te, pazi tamo šta pričaš, nemoj da popiješ bananu za gluposti...

2. Imaš patkborce uzase za ovu bitku, ako se rasplamsa!

Fala, fala KVAK. Moramo se držati zajedno ;D

Molim te, pazi tamo šta pričaš, nemoj da popiješ bananu za gluposti...

Ma neću, ne brini. Nisam ih ni ovde vređao ni nazivao svakakvim imenima, nego me nervira što i pored toga što je onaj poster stvarno sranje, nijh dva velika mozga sajta KVAKajlija su našli da mu pametuju.

3. Ja kvaknuh još jednu misao javno. Udarnu ostavljam za popodne :)

4. Video sam KVAKfiniciju. Kratka i jasna,
    Odoh malo iz jezerceta da pošaljem neke zahteve za ponude, moram hitno da nabavljam neke gluposti.
    KVAK

5. KVAK. Odoh i ja k poslu. Kvakamo se kasnije u jezercetu.

6. Svi su oooootišliiii :(

7. Био сам на квакачауу. Чуо сам да је дошло до реакције, лава се просула. Квакачау смирен. Квакгеист мувмент визибл ивн мор.

8. JOJ Patke
    kapiten i ja se tamo objašnjavamo na onoj temi "Pravda" pa me zabolela pačija glava i došao sam u jezero da o'ladim istu.

9. Квактастрофа. Али добро, нема криминалаца као онај скочимиш и даље. За сад може нормално да се комуницира.

10. КВАК поздрав колеге, штета што нам је Ела променила патку али докле год је она патка немам ништа против. :)

11. Svi smo patke bez obzira na avatare :)))

12. Квакјеа! :)

13. PaĆići, morala sam da popunim neke naloge, pa nisam mogla da kvakćem :(

A sada odoh kući s' posla, pa dolazim u jezerce da kvakćem uz šolju kafe iz svog toplog doma :PPP

14. Mene poslali na neku obuku za IT, pffff, čim kažu informatika, odma` mene šalju.
    Danas ću verovatno morati da radim pola sata duže...

15. Ау, ја ускоро морам у школу :(

16. Danas ću verovatno morati da radim pola sata duže...

Још је петак. Који смор. :( Учествујем у жалости.

17. Meni zakazaše neki kolegijum u 14h. To je KVAKžas! To odmah znači da ostajem duže na poslu. Ljudi su nekvakumani!

18. Pablo, petak i rođendan! i onda kažu lepo se provedi :)
    Licimuri.

19. Срећан рођендан патак Брус, КВАК!

20. hvala, KVAK, KVAK!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.