Imaš patkborce uzase za ovu bitku, ako se rasplamsa!
Fala, fala KVAK. Moramo se držati zajedno ;D
Molim te, pazi tamo šta pričaš, nemoj da popiješ bananu za gluposti...
Ma neću, ne brini. Nisam ih ni ovde vređao ni nazivao svakakvim imenima, nego me nervira što i pored toga što je onaj poster stvarno sranje, nijh dva velika mozga sajta KVAKajlija su našli da mu pametuju.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Videla, mada vidim da su se odjavili....
Molim te, pazi tamo šta pričaš, nemoj da popiješ bananu za gluposti...
Fala, fala KVAK. Moramo se držati zajedno ;D
Ma neću, ne brini. Nisam ih ni ovde vređao ni nazivao svakakvim imenima, nego me nervira što i pored toga što je onaj poster stvarno sranje, nijh dva velika mozga sajta KVAKajlija su našli da mu pametuju.
Ja kvaknuh još jednu misao javno. Udarnu ostavljam za popodne :)
Video sam KVAKfiniciju. Kratka i jasna,
Odoh malo iz jezerceta da pošaljem neke zahteve za ponude, moram hitno da nabavljam neke gluposti.
KVAK
KVAK. Odoh i ja k poslu. Kvakamo se kasnije u jezercetu.
Svi su oooootišliiii :(
Био сам на квакачауу. Чуо сам да је дошло до реакције, лава се просула. Квакачау смирен. Квакгеист мувмент визибл ивн мор.
JOJ Patke
kapiten i ja se tamo objašnjavamo na onoj temi "Pravda" pa me zabolela pačija glava i došao sam u jezero da o'ladim istu.
Квактастрофа. Али добро, нема криминалаца као онај скочимиш и даље. За сад може нормално да се комуницира.
КВАК поздрав колеге, штета што нам је Ела променила патку али докле год је она патка немам ништа против. :)
Svi smo patke bez obzira na avatare :)))
Квакјеа! :)
PaĆići, morala sam da popunim neke naloge, pa nisam mogla da kvakćem :(
A sada odoh kući s' posla, pa dolazim u jezerce da kvakćem uz šolju kafe iz svog toplog doma :PPP
Mene poslali na neku obuku za IT, pffff, čim kažu informatika, odma` mene šalju.
Danas ću verovatno morati da radim pola sata duže...
Ау, ја ускоро морам у школу :(
Још је петак. Који смор. :( Учествујем у жалости.
Meni zakazaše neki kolegijum u 14h. To je KVAKžas! To odmah znači da ostajem duže na poslu. Ljudi su nekvakumani!
Pablo, petak i rođendan! i onda kažu lepo se provedi :)
Licimuri.
Срећан рођендан патак Брус, КВАК!
hvala, KVAK, KVAK!