Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
KUKURIKUUUUU....ups KVAAAAAK
Ne galami, još me boli glava od seminara (nisu mi dali da pijem pa mi izvetrilo ono malo alkohola što sam od jutros popio)...
Sad mi fali radna motivacija :)
hahahahha Bruce, fali ti stavka broj 4? :D
baš to... stavka 4 više puta :)))
kvaak,brč patkice!
Ja sam sada u trci sa vremenom. Kolegijum mi počinje u 14.00h, a otključavanje za poslednju današnju defku mi je u 13:59 :) I sad tako blejim i kvakćem u plafon.
pačiji život je brz!hahah
Gotov kolegijum. Nisam stigao da vas obavestim o defki, imao sam 20 sekundi da je umetnem.
A nešto mi ćutite, niko se ne brčka? KVAK?
Brć brć brć brć :)
Ma tu sam ja, nego pustila pesmu (sa svog profila) i šizim po stanu :)
ja ručkam i isto muzikica, kvakćem!
Oh, petak, kraj radnog vremena... Javljam se kada se ponovo bućnem u jezerce, idem da izluftiram perje prvo. KVAK!
КОНАЧНО викенд. Али то ме не радује, с'обзиром да ни трећи месец заредом нисам примио плату. Јебем ти живот.
Stigao kući s' posla. Kapiten i ja smo se bavili danas vanpačijim aktivnostima pa nas zato nije bilo u jezercetu i moram da priznam da ste mi veoma nedostajali.
KVAK
I ja? I ja? I ja? :D
Pu mamicu im nji'ovu!!! Treba li patke da intervenišu? ;)
Ih pa svakako Ela, najlepše je u ovom našem jezercetu sa svima vama.
Ako im dođemo ima iskljucani da završe
Đoniiiiiiiiii, super ti je avatar! Mnogo mi se đa! :)
A reci, baš mi je moćna patka ;D