Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ево и ја стиг'о гајби. Не треба интервенција, ако баш буду претерали, мораћу то да средим на себи својствен начин. Само да не завршим у квактвору лоло. Данас сам се попео до финансија и цитирам себе

Серем вам се у уста, на чело са деканима који примају пуну плату, а ми ни динара

Размишљао сам и о физичком обрачуну, али сам се искулирао у последњем тренутку.

2. A reci, baš mi je moćna patka ;D

E to već nije moje da procenjujem ;D

3. E to već nije moje da procenjujem ;D

Joj opet pačija dvosmislenost ;D

Размишљао сам и о физичком обрачуну, али сам се искулирао у последњем тренутку.

Ne, to nije rešenje, osim što se osećaš malo bolje ali ništa tu nema od love.

jaoj idem sada da klopam kod drugara. Njegova keva sprema najjaču klopu na svetu....Ubiću se.

4. КВАК нисам имао задња 2 часа :)

5. Kapiten, pusti budale, nemoj da se uvaljuješ u probleme koji ti neće doneti rešenje.

6. Boli te uvce Đoni, hraniš se po tuđim kućama ;)

7. КВАК нисам имао задња 2 часа :)

Hehehe i ja sam danas izašla s' posla 2 ČASA ranije ;)

8. KVAKav divan dan! Dobar dan!

9. Oho 'bar dan staklena :)

10. Деси Стаклена квак, опа Ела, нешто број 2 ради данас :)

11. Šta se zbiva novo po jezeru? Plivate li? :)

12. Сви загњурили доле док сам ја опет бацио сома, него изгледа да сам једног глупог пустио. :)

13. Ja plivam tu i tamo....kljucam neko semenje i tako :)
    Hoće li biti danas od vas i poneki novi som?

14. Može se desiti, imam ideju, ali nedovoljno da je realizujem. Sačekaćemo da somče poraste. :)

15. svašta mož' da se na'vata u jezercetu,biće i somova:)

16. Ја ћу још једног да уваљам, само да нађем тему. :)

17. Ja sam izbacila sinoć onog soma posle 3 dana pauze...a sad trenutno i nisam nešto inspirisana :)

18. Blagovremeno nas izvestite, da ga plasiramo kako valja. :)

19. ma,plivaj,kljuckaj,pa će da naiđe somče samo!

20. Квак, зар вама треба инспирација?! Ја моје силим као коњ. :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.