O, pa to nije mala stvar. Moram i ja da se pohvalim da sam sutra predavač po prvi put u životu polaznicima jedne škole PR-a. Veliki dan, ubi me trema i nakostrešilo mi se perje, ali ću da kvaknem jednu vruću pre toga i biće ok.
O, pa to nije mala stvar. Moram i ja da se pohvalim da sam sutra predavač po prvi put u životu polaznicima jedne škole PR-a. Veliki dan, ubi me trema i nakostrešilo mi se perje, ali ću da kvaknem jednu vruću pre toga i biće ok.
Kvakica :P
Mada je patkan ipak reč sa pravim korenom. Može.
Квакица је паткина патка, а паткан је паткин патак. :)
Срећно обома, квак! :)
Srećno, i od mene!
Hmmmm, kvakica i patkan, lepo ste to smislili. Sviđa mi se, + i omiljeno! :)
Аги ко ће да пљуне ова 2 сома? Ај ти, нешто нисам сад за дефинисање. :)
Ne moramo sve odmah javno. Neka to budu naše ekskluzive :) Izdefinisah ja patku tamo na šestoj strani ove teme, isto je čuvam samo za ovde :D
Ma nećemo da širimo mudrost tek tako. To se direktno kosi sa pačijim kodeksom!
Ма ја то да помогнем Агију да научи како да одере сома за насловну без помоћи у писању самог сома. :)
Jeeeeeeej, šta rade moji paĆićiiiii?
Деси ђавоља патко. :)
Da, da, sad sam videla da se kotiram na 666. mestu. Jea! :D
Evo bavimo se patkavštinama kao neke patke. Hoćeš da nam se pridružiš? :)
Ја сам 10 места испод тебе :)
Imam jednu komšijinu patku danas, ne znam da li ste je videli? Nisam ceo dan mogao da kvaknem od gostiju, ali sam u mislima bio na jezeru ...
Agiiiii, pa vidim ti si prvi primetio da sam na poziciji 666, pratiš moj uspon, pratiš ;))))
BTW vidim da je i Matriks počeo, kao ja, da te zove Agi :)
Мрско ми било већ други пут да куцам Аги, па нисам наставио случајно, па ми се ђа :)
Pačići, hvala na kvakmentarima i pljusovima :)
Pljus je bio tolikih razmera, kao kad ubaciš patku u jezerce! :)