Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Mada je patkan ipak reč sa pravim korenom. Može.

2. Квакица је паткина патка, а паткан је паткин патак. :)

3. Спремам се за пачији или пачји дипломски

O, pa to nije mala stvar. Moram i ja da se pohvalim da sam sutra predavač po prvi put u životu polaznicima jedne škole PR-a. Veliki dan, ubi me trema i nakostrešilo mi se perje, ali ću da kvaknem jednu vruću pre toga i biće ok.

4. Спремам се за пачији или пачји дипломски :)

O, pa to nije mala stvar. Moram i ja da se pohvalim da sam sutra predavač po prvi put u životu polaznicima jedne škole PR-a. Veliki dan, ubi me trema i nakostrešilo mi se perje, ali ću da kvaknem jednu vruću pre toga i biće ok.

Срећно обома, квак! :)

5. Srećno, i od mene!
    Hmmmm, kvakica i patkan, lepo ste to smislili. Sviđa mi se, + i omiljeno! :)

6. Аги ко ће да пљуне ова 2 сома? Ај ти, нешто нисам сад за дефинисање. :)

7. Ne moramo sve odmah javno. Neka to budu naše ekskluzive :) Izdefinisah ja patku tamo na šestoj strani ove teme, isto je čuvam samo za ovde :D

8. Ma nećemo da širimo mudrost tek tako. To se direktno kosi sa pačijim kodeksom!

9. Ма ја то да помогнем Агију да научи како да одере сома за насловну без помоћи у писању самог сома. :)

10. Jeeeeeeej, šta rade moji paĆićiiiii?

11. Деси ђавоља патко. :)

12. Da, da, sad sam videla da se kotiram na 666. mestu. Jea! :D

13. Evo bavimo se patkavštinama kao neke patke. Hoćeš da nam se pridružiš? :)

14. Ја сам 10 места испод тебе :)

15. Imam jednu komšijinu patku danas, ne znam da li ste je videli? Nisam ceo dan mogao da kvaknem od gostiju, ali sam u mislima bio na jezeru ...

16. Agiiiii, pa vidim ti si prvi primetio da sam na poziciji 666, pratiš moj uspon, pratiš ;))))

BTW vidim da je i Matriks počeo, kao ja, da te zove Agi :)

17. Мрско ми било већ други пут да куцам Аги, па нисам наставио случајно, па ми се ђа :)

18. Pačići, hvala na kvakmentarima i pljusovima :)

19. Pljus je bio tolikih razmera, kao kad ubaciš patku u jezerce! :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.