U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
staklena, mislio sam da nema lepšeg avatara od onog plavog dok nisam video ovaj :)))
Сад би нешто квакно али ипак нећу, задржаћу за своју пачију душу. :)
Kvakni Matrikse, kvakni :))) Svi smo ovde svoji :))
Kvakni, kvakni, kvakni :)
He he, pa ipak sam te ja ovde prvi otkriJo ;)
Može i tako. Đa se i meni, mada moj nadimak ovde ima i svoju priču, zvali me svojevremeno stvarno tako :)
Kvaktriks :)))
Pa podeli sa patkama, mojne si patkan!
КВАК, Самхаин би требао да се угледа на тебе што се тиче Стаклене КВАК! Задовољни? Ко не схвата нека прочита задње 3 стране ''Ко последњи, победник...'' :)
Jeste Agi, tačno je. :) Čak šta više, ti si mi prvi napisao komentar na mojoj prvoj defki :)
http://vukajlija.com/ja-sam-ispred-vas/303063
Šta ti je, Matrikse, samo se sprdamo. :)
Bruce, hvala na podršci u menjanju avatara. :) I inspirisala me je tvoja komšijska patka, sad ću da otkucam i ja nešto, samo da uobličim u definiciju. :)
Kvaktrikse, ja jesam stari švaler, ali ne lovim u svom jezercu, samo u tuđem :))
Hvala na lepom mišljenju :)
ква ква ква ква ква ква :) Стаклена и ја се спрдам, него сам мислио да мало претерујем јер ширим то са једне теме на другу, не бих да будем Биошокер :)
Agiiiiii, dođi bar ti da pričaš S MENE :(
Ovi ovde pačići pričaju među sobom, došaptavaju se nešto interno.... ;)
Tu sam, Đavol-kvakice :) Ubih se pokušavajući da provalim prepisku, ali mi ne uspeva :)
Кхм, зашто ја овде видим одређене мисли? ;)
Isti slučaj...o tome ti pričam :(
Kakve misli? Nemoj se hvatati na Elino "s mene", nije tako mislila :)
Ква ква, нећу да ти кажем :)
Ja se ovde samo brčkam, kvakćem i obitavam u svom jatu! :)
Joj kvakdoniramo, nismo vas hteli zapostaviti.
Bruce, napisala sam. Nije baš u formi definicije, ali interesantan podatak kojeg sam se setila zbog tvog komšije. :))