Kvaksonska loža - Moćne patke

1. ja imam samo devet postera za 17 meseci, ovo mi je deseti :)
    a morao sam da stavim poster, ako ubacim defku sa tom porukom - ode kao kap vode na usijanoj plotni...

2. Neka, neka. Ne smeta mi da virnem kad je kvalitet :)

Kvaktrise, ti baš sipaš defke u naletima? :)

3. Планирам још једну мада снебивам се, није потпуно уобличена. :)

4. Dobro veče, pačija školo! Jesmo li bili vredni danas? :)

5. Квак вече Стаклена, излетеше ми 2 сома, чекам да видим 'оћу ли и трећег. :)

6. ja još malo vrtim jednu, oblikujem, mesim... a ima od jutros poster i defka već... :)

7. matriks dobro radi danas, kratko ali jebitačno :)

8. Moram pročitati i vas dvojicu, rekla sam baš Džoniju juče. Nemam više želudac za nove defke, čitaću samo ljude sa kojima sam u kontaktu na neki način, od korica do korica. Pa se nemojte iznenaditi ako se uspentrate par mesta na rang listi. :)

9. Ја сам већ приметио 4 места горе. :)

10. Dobro nam dosla staklena :)
    I ja sam pocela citati samo defke ljudi sa kojima sam u kontaktu i defke koje isti ti ljudi komentarisu (zato i izvalih to da smo patke). :)

11. nije mi prošao predlog staklena, nešto me mnogo ignorišu kad je u pitanju odabravanje :)))

12. Nisam još počela, to ću kasnije, oko 22-23h. :) Sad čekam neke goste, pa da ne započinjem, vidim da imate dosta somića u jezercetu. :)

13. Брус, изгледа да су патке почеле да сметају модовима! Боли нас перце, ми ћемо и даље да пишемо! Бај д веј, још један сом је излетео :)

14. ja upravo izronio još jednog... malo sitan, ali jbg...
    De si Ella, nema te dugo :)

15. Ćao Ella. :) Mudra ti je strategija, eto meni je trebalo skoro godinu dana da mi klikne ta ideja. :)
    Bruce, valjda zato što je kasno predloženo, niko nije ni glasao. U krajnjoj liniji, nije ni bitno, pisano je za merak, što bi se reklo, a ne za naslovnu. :)

16. Ја сам већ приметио 4 места горе. :)

Ja još 17 i postajem "trocifren" :)

17. baš mi se dopala, zato sam i predložio...
    nema veze biće još prilike :))

18. Bruskvastičan ti je primer na ovoj poslednjoj, Brus!

19. Ja još 17 i postajem "trocifren" :)

Ако је тако одох ја све да ти прочитам! :)

20. E da, i Agilnog treba da pročitam. :)
    Dakle, Kvaktriks, Agi i Bruce večeras na repertoaru. 300+ defki, sasvim dovoljno za jedno veče. :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.