U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Mojne bre, Kvaktriče, to bi i mene smorilo. Dovoljno je što se i ovako pratimo :)
Kako postati patka za mesec dana :)
heh bole vas brige, samo ja ne mogu da napredujem, jer mi sve defke vec procitane :(
A nikako da pustim novog soma...
Neka, Eli, biće inspiracije. Imao sam i ja period ćutnje svojevremeno :)
Bolje je da nas častiš vrhunskim kvaktavštinama, kao i do sada.
А да ја мало продрмам своје дуплаке за тебе Ела? :)
Agi, trocifren si :)
Ella, nemoj se forsirati, naiđe sam period pa ih štancuješ kao blesava, videćeš već. :) A čitaćemo te svakako!
Šta znam, volim da znam o čemu pišu (tako na neki način skontam i kako razmišljaju) ljudi sa kojima sam u kontaktu. Zato mi se ovaj sajt posebno sviđa, jer pruža i tu mogućnost.
Au bre, lansiraste me. Jeste li uopšte čitali? :D
Ali veliko hvala, sada je znatno lepše virnuti u svoj profil :)
Ето Аги, турили смо те у троцифрене :)
Едит: Ја сам читао и то 2 стране првих дефки :)
Eto sta je pacija organizovanost!!! :)
Ma bre nema nas u sto sela ;)
He he, hvala, patkovi. Vidim da je Brus i komentarisao. Dakle ipak ste i čitali :)
Ja sam pročitao svaku defku na Vuki koju sam i ocenio - gde sam dao minus bez čitanja, to sam napisao u komentaru.
Ako mislim da zaslužuje plus, dao sam ga - kasnije ću čitati i one koje nisam ocenio odmah :)
Мени је понекад глупо да дам коментар па ћутум. :) Аги ладно имаш дефку без минуса. :)
I ja svaku prvo procitam, pa ocenim, a jako cesto i komentar lupim. A tamo gde dam minus, lupim komentar obavezno (zato i rekoh da cu popiti neke batine na Vuki) ;)
He he, imam nekoliko :)
EDIT: Zapravo pet komada, sad prebrojah. Za jednu se i sam slažem da ne zaslužuje minus i ponosan sam da sam je sročio :D
Ја не Ела, можда кад те подржим али без твог коментара лупим минус са огромном слашћу онима који то заслужују, Аги нађох и другу без нусми гарант имаш још коју :)
А кфак, нисам видео твој пост Аги, ипак обараш рекорде :)
heh upravo sam se samoj sebi nasmejala kada sam uzela da veceram (sto ne praktikujem ovako kasno), jer sam se setila vas :) Mislim da biste kao od sale pogodili sta ruckam :D
I baš ste me boostovali sada, dragi patkovi. Hvala :)