Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Izgleda da sam ja najstarija patka ovde ;)

Kurvotok.... ah! Kad se samo setim... Bilo ih je tu dobrih. Samo jebaga, tražila ban i sad kad je uveden novi sistem imam obe odjedared. Ne ljutim se :D

2. Ja, drugari, odoh nešto od ovog posla i da završim, samo se gomila :) Tu sam, baciću povremeni buć.

3. Džafe, ti se kvalifikuješ za Dodo Patku :)
    Ja sam odmah do prvog :)))

4. Izgleda da je vreme da se kafeniše... Odo' i ja malo da iskvakanišem... Hajd', bućkajte se! :)

5. Ja sam bacio neko somče, al' ne mogu da predvidim kako će da prođe. Jeste iz ličnog iskustva. Kroz bol se uči.

6. mislim da svi imamo slično iskustvo :)

7. KVAAAK došla da dogrejem jezerce...počelo se hladiti....

8. Џаф ма мен, ниси најстарија патка. Само свратих да поздравим ле паткоњеросе. Квакздравље! :)

9. KvaKva patkalište! Jeste li bili vredni ovog kišnog dana? :)

10. Јао, кишни дан а ја морам кеви и ћалету да организујем годишњицу брака лоло.
    Тачније прославу годишњице. Ал' ако је неко заслужио, то су они. Квакздрав за све, па се куцкамо после! :)

11. Učitelju! Ako zatreba pomoć ili neka ideja/savet, znaš kom jezercetu da se obratiš, mi smo tu! :)

12. Ал' ако је неко заслужио, то су они.

To cenim! Ni ne treba da ti bude teško...
    Ponosim se tobom predvodniče :)

13. Staklena, on je naš učitelj, a ne Buxnomaniak koji se sprdao ovde sinoć ;))) Maniak je kod nas počasni patak :)

14. hahahaaha Džafto, klip je kvaktastičan :DDDD

15. E, umirem od smeha! Koja faca je to smislila, svaka čast! :)))

16. ahahahahaha, loodo burazeru!

17. Ella, skontala sam sinoć, ma stalno ih mešam, slični su im niknejmovi. :)
    Kvaktara, super je klip! :D

18. Džafto, dok sam gledala klip i ja sam se pitala koji li je mozak to smislio ;)))

19. gde si do sad Ella, smislio sam defku za onaj kornflejks, ali sam ispucao bonus, tek večeras posle 19.30 mogu da je postavim...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.