Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Nisam to mislio, nego kao predavač o PR-u... Mada su mi svi termini popunjeni od juče :P
Dobar dan. :)
Des Čo! :) Evo ja te malo reklamirala, svideo si se pačijoj družini, pa smo rešili da i tebe načinimo patkom. Ako želiš, naravno. :D
ČObar dan! Kvak, za novog člana. Slobodan si da se upoznaš malo sa tematikom ovde, a i da pogledaš šta pričasmo o tebi na zadnje dve strane :)
Kako ova tema nije u aktivnim? Aj neko da mi ispriča o čemu se radi ovde, sumnjivi ste mi :)
Dobre defke, dobar autor, dobar dan :) malo da kvačeš s nama kad ti bude dosadno :)))
Dobro nam došao kvakČo! :)
Malo smo te ovde "ogovarali", pa rešismo pa te popatkanimo ;)))
Ukoliko nemaš niš' protiv? ;)
Eli, preuzmi, tebe će najradije saslušati :)
skoči ovde tu je objašnjeno malo bliže :)
Hahahaha tačno sam imala neki osećaj da smo sumnjivi ljudima i da sa rezervom gledaju na nas :DDD
Ma samo pročitaj prvu stranicu, tamo će ti se samo kaSti :)
I jednostavno, bućni ovde ponekad sa nama i postani patka. Bukvalno. Nije teško :)
Kvaaak! Ella, kažem ja bolje lepo dete nego horor patka :)))
Joooj Agi, imam tremu ;)))
Ućutao nam se Čo :(
Opkolile ga patke i kvakću, a on ne može doći do reči ;)
Čekajte dok savlada nemušti jezik. :D
Ne mogu se snađem. Biću patka izgleda? Eh da mi majka zna šta sam postao. :) Al' ajde. Ne mogu da odbijem temu na kojoj stalno ima nešto da se kvače. :)
Ne moraš odmah da odlučiš, Kvaktriks se lomio par dana, sad je već banovan :)))
Bravo, već si suštinu skapirao. I obavesti nas uvek kad pustiš nekog soma :)
čim pustiš soma svi krećemo u lov :) zato patka može biti samo ko ima dobre defke :)
Ma to je to. Odlučeno je.
Šta kad pustim? :)