Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Mislim nije da 'oćemo ali 'oćemo ;D

Ali već jesmo!!!! Buaxaxaxaxaxaxa

2. O čemu se radi

Ајаој, док сам се вратио патке испуниле 4 стране. Тако треба, бре! Овај, КВАК!! Увек се заквакћем ту. Какве се то пијанке спомињу? :D

3. Ja bi da se oduzmem negde sa nekim.

4. Odoh i ja da gledam malo tenis, bućnuću kasnije opet u jezerce. A kasnije ću da vidim i šta Čo ima da kaže. Baba i deda su mi iz Kraljeva, sa kevine strane :P

KVAAAK!

5. док сам се вратио патке испуниле 4 стране

...koje moraš pročitati! Ja se i dalje smejem ko ludak :D

6. Stvarno ne znam, možda izmolim od keve, ali ne bih rekao, tako da bolje ne, neki drugi put, inače ovde sam do kraja aprila i onda adios paćićos :D

7. E ne verujem...nego Moly jesi tu?

8. Molly ide ovako: patka izroni soma (napišeš defku) i tog istog soma najavi ovde na jezercu. Sve ostale patke idu ODMAH da ga vide i ako je dobar napucaju pluseve i komentare. Praksu smo počeli jer je silna gomila defki pala u nevreme pa nisu ni čitane ni viđene. Eto, npr. neko je pronašao da su tvoje defke dobre, javio ovde, mi otišli da vidimo i ostalo je istorija... Da ne pomisliš da je u pitanju reklamiranje ili lajkovanje bez razloga, ako ti defka nije dobra dobiće minus, jbg.
    Da remiziram: kvakćeš sa nama kad god želiš i možeš, kad napišeš defku - ostaviš komentar "ja ulovila/izbacila/postavila soma/somče/sominu", OK?

Pitaj dalje ako još nešto ne kontaš. Kao što vidiš - zabava je luda, osnivač nam je banovan od prvog dana :))

9. U kapiten mnogo si propustio. Vrbovali smo Moly da postane patka a Agilni i ja se znamo od detinjstva i bilo je još svašta. Matriks je banovan a i Čo je sada patka....uf bre koji zaplet.

10. ...koje moraš pročitati! Ja se i dalje smejem ko ludak :D

Buxno, Agi se smeje kao ludak! Ja sam probudio burazera da mu telefonom ispričam šta se ovde desilo :))))

11. Evo ugledaj se na mene sad, ljudi stvarno sam pustio soma i sa ovog naloga :)

12. axaxaxaxaaxax hvala na pojasnjenju ok sve mi je kristalo jasno. imam samo jedno pitanje -ko kada i zasto moze biti banovan? :)

13. a gde putuješ kvaktrikse?

14. neko je pronašao da su tvoje defke dobre, javio ovde, mi otišli da vidimo i ostalo je istorija.

Ja sam pronašao Moly....da i ja nekog nađem ;D

A Moly ovde možeš da pišeš i kačiš šta god hoćeš. Sve je kul. Slike, pesme, koju god hoćeš temu. Možeš da izmišljaš nove pačije reči kao što je meni sada palo na pamet recimo KVAKstatura - Tastatura.

15. Ovde smo proverili kod modova - na ovom forumu može sve jer je i otvoren u tu svrhu. Svi koji su banovani napravili su prekršaj negde drugo :)) Ovde radi šta ti volja ;))

16. Ne putujem, nego imam malu maturu ili bolje rečeno ex prijemni pa da se propisno spremim, vraćam se na sajt oko jula :D

17. Ja sam probudio burazera da mu telefonom ispričam šta se ovde desilo :))))

Хахахахаха, па ја не верујем! Сутра око 1 сам Квакснетина опет, па ће да будем активнији овде хахахаха.. Драго ми је да се језеру прилагођава све више и више квак нада!

18. -ko kada i zasto moze biti banovan? :)

Pa banuju moderatori, zbog vređanja, ili spemovanja nekog i tako to. Ovde u jezercetu to nema veze, niko nikog i ne vređa a mo'š da spemuješ ili kVAKuješ do mile volje. Banovi padaju kad se ispliva iz jezerceta a prekrše se neka pravila sajta.

19. Ljudi, ja sam STVARNO pustio soma koji živi već 20 minuta, znači dobar je. :D

20. Idem i ja da gledam malo kvaknis, danas sam radio pa ću verovatno odmah da zaspim... Čitamo se sutra opet. Laku noć vam svima i smejte se!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.