Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Nema ona vremena za to, a i osećala bi se malo starije, znaš kako se osećaju žene blizu 35-e :)

2. Baš ti je mlada mama, ne lupetaj. :)

3. Znam ali u odnosu na vas, mislim da ovde skoro svi na sajtu imaju blizu 20-25 a ako se već Zmia sa 31 godinom oseća starije, kako li će tek moja keva? :D

4. I bolje da ne gleda šta radiš ovde. :)
    Inače, defka ti je i dalje bez minusa! Čestitam!

5. Hvala, mada jedva čekam da se vrnem na ktitor, da izlupetam na onoj temi ''Znam lika koji...'' jer ne bih da se sad razotkrijem :D

6. Što, koga znaš? :)

7. Znam lika koji je spustio slušalicu Olji Bećković i što ga je silovala Milka Canić dok je svakim pokretom govorila: ''Dobro veče!'' :D Potpuna zajebancija :D

8. - i za brisanje. :) Ja stvarno znam ove što sam navela. :)

9. Ma zezam se za ovo drugo ali majke mi je ovo prvo uradio samo nisu hteli da snime pa isekli, slušao sam razgovor sa drugog telefona i spustio sam slušalicu kad i on. :D

10. Šteta što nije dokumentovano. :)

11. Pa neće da može to, znaš kakvi su to usranci :D

12. E jebeš mi sve kad najbolje defke napišem na duplim nalozima :(

13. 19:0 :)) I dalje je minusom netaknuta!
    Ma polako, seti se mog saveta i kad budeš bio na originalnom nalogu, krenuće sve samo od sebe. :)

14. Eh, ovde na papiru stoji jedna lepa ludost iz moje rane mladosti definisana samo ovde :D Da ti napišem?

15. Ne mrzi me :D

Udaranje majmuna

Omiljena igra među balavurdijom, nekad je majmun bio lepa igračkica koja je ispuštala raznorazne lepe zvukove, danas se to promenilo kao i sve čega se novo doba dočepalo pa sad je ta igračka veća i pušta ružnije zvukove...

Primer:
    Sin: Mama, mama, jel' mogu da udaram majmuna?
    Majka: Možeš ali nemoj mnogo, tata ti pajki.
    Sin odlazi u dnevnu sobu umesto svoje sobe i kreće čerečenje i kao i uvek zvuk stiže...
    Otac: AAAAAA! Šta me udaraš jebem ti mamu?!

Kvaku noć, lepo sanjajte! :D

16. Kvaka noć! :)
    Po mom mišljenju, treba par izmena. Videćeš i sam kad je budeš pisao. :)

17. Znam, nisam je još ni doradio, tek je stvorena, ja uvek uveče napišem, spavam i onda nađem bolji način, ona defka ima 20:0, aj sad stvarno idem :D

18. Kvakćemo se sutra!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.