Pink Floyd

1. Ja nisam imao para.

Ni ja, zato pitam je l' ko bio, da kaže kako je bilo.

2. Ni ja, zato pitam je l' ko bio, da kaže kako je bilo.

Jebi ga, da sam koji paketić manje ovih dana uzeo, bilo bi. Ništa, čekamo Denisx-a da vidimo je li on iš'o.

3. Ја сам био на овом у Сава центру и стварно је било одлично. Потрудили су се да дочарају и успели.

4. Jel bio ko sinoć u Sarajevu?

Bio, nesto najbolje sto sam dozivio da li je zbog toga sto sam bio dobro naduvan ili sto su su svirali Brit Floydi ne znam. Nije bilo puna dvorana ali bilo je negdje oko 4000 ljudi, primjetio sam dosta starijih ljudi koji su dosli.
    Light show i filmovi koji idu su stvarno fenomenalni, tacno u njima mozes da vidis ono sto sviraju. Sve u svemu nesto sto necu nikako zaboraviti.
    P.S. Moglo se duvat na koncertu.

5. P.S. Moglo se duvat na koncertu.

Auu, sad mi skroz krivo.

6. samo da se upisem...Pink Flojd gotivim,jer kida

7. Dolaze u Banja Luku šestog. Kontam da je to pravi trenutak da se puknem pdom i da ovjerim.

8. Pink Flojd dolazi u Banja Luku? E lazes! :D

9. planiram odslusati sve njihovo...bez obzira sto ih ima zilion,imam ja vremena :)

10. ja bila, bilo vr'. vrijedilo je.
    jedino mi malo otuzno sto malo imaju publike ovdje. ni 3 hiljade nisu mogli da skupe.

11. Skupa je karta, al ja je dobio na poklon i boli me kurac, al sad je problem što niko od mojih neće da ide usta ih jebem.

12. IDi sam, boli te kurac samo se naduvaj prije i uzivaj, vjeruj mi pokajat ces se ako ne odes

13. Ponesi kišobran loš tenoru, trebaće ti.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.