Prijava

Nekvalitetne defke će da pobrišu modovi i kraj, čemu širenje priče za džabe..?

ali, problem je sto ima previse kvalitetnih da bi se sve procitale i ocenile...

Pa, ako ti nemaš vremena da ih pročitaš, neko drugi ima...
Pogledaj, na primer, moj profil. Vidi za koliko sam defki glasao, a na sajtu sam pola meseca duže od tebe...znači potpuno nebitna razlika.
Vidiš da ima članova koji imaju vremena da glasaju za defke.

3 definicije dnevno su sasvim dovoljne, dve su malo

A sta cemo sa onim definicijama koje su objektivno bezveze ali nisu toliko lose da bi se brisale? Podrzavam predlog!

Ja sam protiv. 5 je taman, iako sam nikada ne napisem vise od 2-3 dnevno, ima autora koji pisu 5 na dan i ne pisu gluposti pri tome. 40 minuta dnevno i nije toliko puno vremena, pogotovo ako vecina provede 6 puta toliko vremena na cetu. Glupo bi bilo da ima vise clanova koji glasaju za manje definicija. Ovako barem i starije definicije iz '07. i prve polovine '08. imaju sansu protiv novih.

I druga stvar je sto bi to bilo malo bezveze prema novim autorima, trbalo bi im 2 i po puta vise vremena da steknu isti broj definicija ili popularnosti. Prilicno obeshrabrujuce za novajlije.

Smrt novajlijama nek' se vrate na Kosovo.

Hmmm... a da se ukine definisanje potpuno?

E sad ozbiljno...
Definicija je mnogo i uglavnom su glupe...ja već dugo uopšte ne čitam definicije,eventualno prvih par...
I tako radi mnogo ljudi...Def. postaju sve sekundarnija stvar na sajtu.
Tako da,za sam,ali me i bole ku**c u suštini. :)

ZA. Okej, ima clanova koji pisu 5 defki dnevno i da svih 5 budu kvalitetne. Ali na svakog takvog, postoji 20 onih koji pisu gluposti. 3 definicije dnevno i problem resen.
Ko je protiv, dobice ban... :p :))

Xaxaxa k'o stavlja onu cenzuru? Automatski? :)))

Ponavljam, da se ukine definisanje potpuno. Svako može na svom profilu da napiše šta želi... stavi slike neke... mi ćemo da glasamo za to i komentarišemo. Ionako oblik definicije je previše ograničen za toliko mogućih inspiracija pisanja...
Neće nam više ništa skretati pažnju od četa, foruma, pvt-a.... mogli bi i da ubacimo neke cool kvizove, i testove, kao npr. "Koja si Zvezda Granda"... ili "Šta tvoje sexualna pozicija govori o derbiju Partizan-Zvezda".
Šta će nam definicije, uopšte?
Što manje, to bolje!

Koliko poznaješ Gvozdenovića?

Ја сам за варијанту 3 дефке дневно, то би сигурно подстакло неке чланове да мало више размисле пре него што пошаљу неку дефку али мислим да је највећи недостатак то што овде постоји могућност да људи сами измишљају којекакве изразе и онда их као ДЕФИНИШУ. Знате на које изразе мислим, нпр. "господар прстенаца" 1. порно верзија познатог блокбастера 2. мој друг из одељења итд. Оне километарске изразе да и не спомињем... њих више и не читам.

Kendall: šta fali tome to je baš kul :)
Piro: slažem se sa tobom
Che Vu: Takodje
------------------------------------------------
Svi ostali (osim nea, da me ne banuje :D): Šta mislite, koliko će novih članova ostati na sajtu kada dodju, napišu 2-3 defke i steknu (za jedan dan) maksimalno 100 poena? Kad kažem maksimalno mislim na to da će jedan od sto njih imati dovoljno poena da dodje na čet (50).
Najbolje da ovo pretvorimo u dejting servis, da ukinemo defke, kao što kaže Piro... Možemo takodje i da zabranimo avatare(osim svojih fotki u seksi pozama) i da cenurišemo rubrike "o sebi". Takodje, da uvedemo opciju "dodaj kao prijatelja" i onda da kačimo slike sa mora sa svojim dwagima i dwagama... Na kraju možemo da preimenujemo sajt u "Vukajlijabook: Nadji dečka/devojku i putem rešavanja raznih kvizova saznaj koja si ti planeta, da li si više lajk Britni ili lajk Kristina Agilera, i da li ti uz ličnost više idu zelene Air Max sa roze pertlama, ili roze sa zelenim pertlama."
-------------------------------------------------
Na kraju krajeva, radite šta hoćete, ne mogu više da se nerviram za džabe. Kakve veze ima što jedini sajt koji mi se svidja izgleda ode u ku**c...

A kako gamby moze da napise "ku**c" a Gvozdenovic ne moze? Lolek i Bolek FTW!

A sad ozbiljno, zar stvarno niko nikad nije pomislio da nece ostati sta da se definise?

Tulume, svi mogu da napisu to. Cak i ti. :)
Uvek ce imati sta da se definise. Ako nista, a ono bar na novi nacin. Ljudskoj kreativnosti nema kraja.