Nestajanje kursora

1. Da li se i vama dešava da kursor nestaje dok ste na Vuki? Jel ovo neki bag? Ako je odgovor potvrdan, molim da se javi Kaizen i da nam objasni šta se dešava i kada će biti sređeno.

2. u jebem mu mater, a ja jurim instalacioni disk za vindovs da reinstaliram govno. hvala ti!

3. Da,da, ja sam već mislila da je do kompa, jer sam danas instalirala sedmicu...
    Kursor treperi i nikako ne možeš da mu ubodeš poziciju, već sam poludela!

4. na vatrenoj lisici oće, na hromu ne

5. Meni radi savršeno...

6. Uh, sad videh da se ovo izgleda dešava i sa ostalim sajtovima, verovatno je do fajerfoksa...

7. I mene zeza, vrag mu babin!

8. zezatore, ja sam kromanjonac, pa me jebe... ne mislim baš da je do fajerfoksa, pre će biti do vukajlije...

9. I ja imam takav problem,dođavola.

10. Зезаш?! још ја мисл'ла да ми багује ово бежично говно, мало фалило батерију да мењам! ахахаххах до јаја

11. E ima jos nesto, kad minmajzujem chrome, ostaje mi deo koji slusam od youtube-a. I nervira me pravo.

12. I mene to smara, mamu mu...

13. Ja sad prebacih na explorer i isto.

14. Али мени не нестаје скроз него онако дрхти к'о прут.

15. I meni treperi kursor,ali ne samo kad sam na Vuki-i na ostalim sajtovima..

16. na vatrenoj lisici oće, na hromu ne

Meni baguje na hromu

17. Mene zezalo, sad više ne...

18. Мени је то до јаја.

19. ЗЕЗА, багује само на Вуки

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.