Uroš i grobari,pravedno osuđeni za zločine ili represija države?

  1. Па ако је мамлаз, што га ниси пребио?

    Dragaša, realno, ne bih mogao da prebijem, ogroman je lik. Mišića bih mogao da istresem levom iz lakta. Ali, u pravu si, ne bih smeo. Niti hteo. Zašto bih? Ali to ne može da promeni činjenicu da je Dragaš mamlaz. Jebiga, jeste. Ni da je Mišić pičketina. Bakljom na živog čoveka kada ti leđa čuva 5.000 delija - e baš je hrabar. Ali to nije poenta, ovde raspravljamo o sudstvu.

    Što bi oni tražili da bude neko kažnjen. Pa normalno je ako neko nešto uradi da bude kažnjen za to.

    Samo kažem, i ti to znaš pošto smo sa iste tribine, da među navijačima (Čitaj: među vođama) ima svakavih. Kop ne traži pravdu kada su bilo kakvi prestupnici među njima umesto u zatvoru, ali obratno važi: kada je neko u zatvoru (osuđen na više nego što je zaslužio, tu smo saglasni) - e onda se kop priseti pravde i zakona. Ti dobro znaš da je nekoliko vođa, recimo, bilo u onom klipu "Real football factories" i da su tamo mahali pištoljima. Eto, recimo dokaza za nedozvoljeno držanje oružja i tri meseca ćorke. Da li je država nešto uradila? Nije. Ajde, ti na sledećoj tekmi traži pravdu...

  2. dakle, podržavaš nasilje?

    О Бури, не капирам.
    С'обзиром да целог живота идем на текме, мало је логично да подржавам насиље. Сад не толико као некад, али опет да. Зашто би ти дозвољавао да ти се неко просерава и да те неко малтретира и омаловажава? То по мени могу само имбецили себи да дозволе. Свако има право да се брани и ТО НИЈЕ ПОДРЖАВАЊЕ НАСИЉА.

  3. Забрањено је, Душане. Ако препознају да је гробар, 'оће да га бију бакљом што провоцира...

  4. Pa šta je taj Dragaš uradio, već dvije strane o njemu, zaboravili ste Uroša i grobare. De nešto za nas koji samo čitamo ovu temu. Uputite nas malo.

  5. Ti dobro znaš da je nekoliko vođa, recimo, bilo u onom klipu "Real football factories" i da su tamo mahali pištoljima. Eto, recimo dokaza za nedozvoljeno držanje oružja i tri meseca ćorke. Da li je država nešto uradila? Nije. Ajde, ti na sledećoj tekmi traži pravdu...

    За тај клип се већ дигла огромна хајка. Ти опет машиш поенту. Зашто би неко тражио да му друга ставе у затвор? То ем што је малоумно, ем што је дебилно.
    Јел видиш можда како Мишковића терају у затвор његови поданици, због силних крађа и малверзација којим је стекао све ово што има данас? Не. Зашто? Зато што је то дебилно.

  6. i don't give a fuck

  7. Pa šta je taj Dragaš uradio, već dvije strane o njemu, zaboravili ste Uroša i grobare. De nešto za nas koji samo čitamo ovu temu. Uputite nas malo.

    Написао сам ја шта је урадио пре неку страну. Да си читао, видео би.

  8. PRAVDA ZA UROSA

    PS

    SVAKO KO KENJA NESTO PROTIV NJEGA LICNO CU DA MU POLUPAM PICKU...ZNAM DECKA

  9. Зашто би неко тражио да му друга ставе у затвор?

    Ok, ali onda treba da se zna da je princip: "Ortaci smo, ne damo jedan na drugog, čuvamo se itd". Licemerno je da se potura parola "Samo tražimo pravdu". Ako je drugarstvo (u dobru i, hm, zlu) ispred pravde, onda to treba i reći. Ti si priznao i svaka ti čast. Eto, to je moja poenta.

  10. Kao klinja sam bio vatreni navijač Zvezde i super sam se družio sa vatrenim navijačima Partizana. Ne vidim zašto ne bismo sedeli na istoj tribini. Stadion i svako drugo mesto treba da služi za promovisanje civilizovanog ponašanja. Za one koji na stadion idu da se oslobode negativne energije imam rešenje:
    Neka SVOJOM glavom udaraju u SVOJ zid!

  11. Ali to ne može da promeni činjenicu da je Dragaš mamlaz. Jebiga, jeste. Ni da je Mišić pičketina.

    Па јбг. Можда су они то што кажеш, али ти си онда много гори од њих, јер себи дајеш за право да некога прозиваш преко интернета. Не схвати погрешно, ја то не мислим, али то ти о себи говориш. Преко интернета царе.

  12. PRAVDA ZA UROSA

    PS

    SVAKO KO KENJA NESTO PROTIV NJEGA LICNO CU DA MU POLUPAM PICKU...ZNAM DECKA

    ЗНам га и ја, па не идем по интернет сајтовима и претим људима. Већ покушавам да на други начин одбраним.

  13. imamzver

    PRAVDA ZA UROSA

    PS

    SVAKO KO KENJA NESTO PROTIV NJEGA LICNO CU DA MU POLUPAM PICKU...ZNAM DECKA

    * malopre

    uros je feget i indijanac,jebite se u bulju zajedno...toliko...

  14. Незаконито поседовање пиштоља, без дозволе. 3 године. Молим лепо. И не траже се никакве правде, јер је ту правда задовољена.

    Ovo? Ja sam mislio da je nešto gore, zato sam pitao. Ali dobro je, bolje spriječiti, nego liječiti.

  15. imamzver

    PRAVDA ZA UROSA

    PS

    SVAKO KO KENJA NESTO PROTIV NJEGA LICNO CU DA MU POLUPAM PICKU...ZNAM DECKA

    Evo vi'š zašto ljudima puca kurac za njegov slučaj, zbog ovakvih bukadžija. Da je dobio i 20 godina...koga bole kurci...

  16. Незаконито поседовање пиштоља, без дозволе. 3 године. Молим лепо. И не траже се никакве правде, јер је ту правда задовољена.

    3 године за ово? А педофиле пуштају после две године! И где је ту правда?

  17. Ciklone, tako je u skandinavskim zemljama. Konkretno, u Finskoj. Čovjek dobije manju kaznu jer je roknuo svoju porodicu nego lik koji je kod sebe imao 10 000 piratskih CD-ova. Jebi ga, veću štetu je nanio državi pirat, nego li monstrum.

  18. Najlakše je ne čitati šta sam prethodono napisao i izvrtati kako sam ja za nasilje.
    Najsažetije moguće; Ako neko napravi neko krivično delo, nije dosta da ti na TV-u kažeš da je on to uradio, nego moraš da imaš dokaze za to i onda da osudoš čoveka tačno za to što je uradio. Sve ostalo je pokazivanje moći protiv neistomišljenika a ja nisam glasao za ove to da rade, a sudije i pandure ne plaćam da im neko diktira hapšenja i presude.
    Opet kod Grobara nije slučaj da su njih malo više rebnuli pa kao mi se uzjogunili nešto jer nam se diglo pa tražimo pravdu.
    Cifra je 240 godina, za delo koje im na sudu nisu dokazali. Da li ste pročitali obrazloženje presude "240 godina po slobodnom sudijskom uverenju"?
    Ljudi u jednoj državi u kojoj se ne dokažu kazne koje se dele i odsecaju se ovako od ramena, samo je pitanje kada će ostali doći na red.

  19. Ja nikad nisam razumeo te zbirne kazne, tipa 240 godina za Tatona, 378 za Đinđića. ŠKK? Kakve veze ima na koliko je neka grupa ukupno osuđena, već na koliko je svaki pojedinac.

  20. Ček dzoni to ukupna kazna za sve njih koji su učestvovali al kolko su dobili pojedinačno

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.