Ozbiljne rasprave, predlozi, saveti i linkovi

1. Da li je incest bio dozvoljen u vreme nastanka coveka, tj. prvih ljudi Adama i Eve, i kako to da kad je Kain ubio Avelja bio je proglasen CELOM SVETU KAO BRATOUBICA, a kojem sad svetu kad su Adam i Eva prvi ljudi a odmah za njima i Kain i Avelj. Postavljao sam ovo pitanje i u temi religija ali samo par ljudi je raspravljalo o ovome a voleo bih, sto rece Che Vu da cujem iz vise uglova njihova misljenja, znaci kojem celom svetu, kad ljudi je bilo malo ili ih nije ni bilo._

2. Vukašine, ja jedni što znam o vjeri je da je to prevara, ali da te ne uči ničemu lošem, barem ne ove najbrojnije religije. A incest ne znam jesli bio dozvoljen u vrijeme nastanka čoveka, ali da ga je bilo, bilo je, jer da ga nije bilo, ne bi bilo ni nas ođe. A odakle crnci, bijelci, crveni, Kinezi i oni, rečite vi mene?

3. Incest nikada nije ni bio zabranjen, samo je stvar u tome da tako nešto nije normalno i da se loše odražava na decu koja nastaju putem takvih odnosa. Dešava se da imaju razne genetske poremećaje.
    A za ovo ostalo, po rečima moje profesorke veronauke, Adam i Eva jesu bili prvi ljudi, ali ne i jedini. Tako je izbegla priču o incestu. Pravimo se da je tako... :)

4. Crnci su nastali prilagodjavanjem čoveka na intenzivno UV zračenje, u Africi, kao neka hiperpigmentacija kože. Kao fazon da bi se zaštitili od sunca, da ne izgore... A za ove ostale: pa da ga jebem...
    Meni nije jasno otkud indijanci tamo u Americi, preko okeana, kad su ljudi nastali, po bibliji, negde u maloj aziji (valjda, tako sam ja bar shvatio)?
    I da, zašto se ove rasprave vode ovde, a ne na temi "religija". Bolje da ova tema ostane za one koji imaju nešto bitno da pitaju. :)

5. Ok, kaze tako tvoja nastavnica, ali ja mislim da biblija ima nekih nejasnoca koje ne mogu da ukapiram pa da ga jebem. Ovako, negde pise da su Adam i Eva prvi ljudi, bla bla bla, onda kad je Kain bio proteran jer je roknuo brata, on otide u zemlju *(ne mogu da se setim kako se zove zemlja) i tamo spozna sebi zenu, pa jebem mu sve odakle sad ta zena, odakle se ona stvori sad...????? E da, da bih upotpunio svoja saznanja koja cu da iznosim pred popom (posto veronaucarka je digla ruke od mene jer ne moze da odgovori, i kaze da pitam popa) dakle znate li kaliko su godina otprilike imali kain i avelj kad je doslo do sukoba

6. vule ,adam je i pre eve imao ženu,to je ona famozna lilith,koja ga je sjebala,i zbrisala u pakao da se unterhaltuje sa demonima i radja male djavolčiće
    u slobodnom prevodu,kain je otišao kod neznabožaca i sa njima pošeo da gradi porod

7. moj prijatelj kaze da je to dogma,bem li ga ako znam o cemu je pricao

8. Ok, samo ajde da se ova rasprava preseli ovde http://vukajlija.com/forum/teme/239?strana=1

Tako će neko kome treba nešto vezano za život, kao tebi malo pre Vule, moći da pita, a ne da ova tema smori ljude ovime, pošto ne zanima sve religija, pa da prestanu da posećuju temu. Ok?

9. evo ovako. ja imam ozbiljno pitanje, zasto crnci imaju veci, a kinezi manji penis od belaca? ne zezam se.
    i, da li isto vazi za zene (dubinu, zapreminu)?

10. Kako muva slece na plafon,dali napravi luping ili ?

11. Ja nisam siguran, ali mislim da su to za crnce i belce (za Kineze ne znam) samo izmišljotine bez osnova... Bar po onome što sam ja pročitao, ali ne mora da znači da je to tačno...
    A što se žena tiče, pojma nemam, ali ako je tačno ovo za dužinu, verovatno su prilagodjene svojoj rasi, pa principu "dugačko + duboko" i slično. :)

12. aaaaaaahahahahahahahahaha :)))
    vidis, jeste dobro pitanje. odlicno ustvari PSV.
    verovatno se zaleti nagore, pa se na brzinu okrene kad naidje. ne verujem da pravi bas luping

13. gamby, idem u teretanu u koju idu svakakvi studenti, i crnci i belci i kinezi i englezi. i tusiram se nakon toga.

I nije izmisljotina :)

14. vi svevisnji ne zelite da date odgovor :/a znate sve

15. pa jebiga ako cemo logikom i treba crnci da imaju najveci, ako su crni zbog sunca onda imaju i najveci zbog sunca jer se tela pri toploti sire...

16. Valjda su te velicine regulisane k'o baterije. + - i to.

17. ajde neko da napise neki normalan odgovor :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.