Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Што, да нећеш можда дидеш у Либију?
jebi ga, ko u tikvama, čovek može da se uzda samo u rat...
Planirao sam u Australiu.
Uvek za demokratiju, tako da navijam za Gadafija.
Da ne ideš pješke
http://slimber.com/gallery/pictures2/3/34473/tenak.jpg
Нисам знао да је Либијац јбг... :)
Okoreli :)
Kizo ako je bilo za mene, mnogo ti fala! Da se zna čiji smo!
http://www.dodaj.rs/f/38/dR/3TipSCQa/doodlepicture17.png
DUDL PODRŠKA GADAFIJU!
Gadafi: mali tiranin i veliki kasapin. Amerika: veliki tiranin i mali kasapin. Šta se palite, paljevine. Stavljate Gadafijevu sliku kao profilnu kao da ne znate da veliki gmaz jede malog gmaza. Stavite odmah i Obaminu sliku pored, za Libijce to mu dođe na isto.
Valdemar ogromnu glupost si napisao dok si pokusavao da ispadnes pametan...
Ja sam bar pokušao. Vi se i ne trudite. Tiranin je tiranin, pa bio Obama ili Gadafi. Isto govno. Vi ćete biti za Libiju jer vas nije bombardovala, a bombarduju je Ameri, a ja ću biti i protiv Obame, jer je imperijalistička američka svinja, i protiv Gadafija, jer je arapska diktatorska svinja. Ukoliko te dve činjenice ne možete da spojite u glavi, nemojte ni pokušavati da ispadnete pametni.
EDIT:
I idite na Kosovo. Ja sam tamo bio dok se slična stvar dešavala. Da ste i vi tada bili tamo, ne bi vam ni pod razno palo na pamet da stavljate sliku Slobodana Miloševića kao svoju profilnu sliku.
Aj sad malo prouci cinjenice o Libiji kao drzavi, Gadafiju, o standardu zivota naroda Libije, pa nam onda pisi o spajanju cinjenica u nasim glavama. A moje licno misljenje je da Obama ima ulogu u odlucivanju koliko i Kralj u Engleskoj. To sto pricas o stvarima koje ne znas i ne razumes je krajnje imbecilno.
Ps: Ako budem bio pozvan ne boj se icicu.
Ok. Libijci imaju leba da jedu, ne umiru od gladi. Je li to razlog da ih jaše jedan te isti lik trideset godina?
Ma na tvom mestu ja bih prvo naučio kako se piše srpskim slovima na toj tastaturi, pre nego što ikome počnem da delim lekcije o ikome. Znaš ona Vukova slova: č, ć, dž, đ, š itd.? Od balavaca i nepismenih ne primam lekcije.
I da, piše se ići ću, ne icicu.
Edit I da, kralj se piše malim slovom. Jesi ti siguran da si išao u školu?
Edit I da, Engleska nema kralja, već kraljicu. Jesi ti siguran da si išao u školu?
Edit, I da, Engleska nije samostalna država, već deo Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske. Ali, to verovatno znaš, pošto si išao u školu?
Toliko si mocan da me vredjas time sto pisem osisanom latinicom i jedne gramaticke greskice.... uf uf uf opako....
CIME ON TO NJIH JASE KAD LJUDI ZIVE U IZOBILJU?!?!!?!?!?
DAL SI TI NORMALAN?!!??!?!?!
Trebao sam samo da napisem da se svakim postom zakopavas jos vise, al ko mi je kriv kad ne razmisljam na vreme nego neukom coveku objasnjavam.
Prvo, tvoj komentar ne samo da ima jednu gramatičku grešku, već vrvi istima, i pravopisnim i gramatičkim. Moram da pretpostavim da si nepismen, pošto nepismeno pišeš. A pošto si nepismen, moram da pretpostavim da si i neobrazovan, pošto su nepismeni ljudi uglavnom neobrazovani. A ukoliko su ljudi neobrazovani, oni su uglavnom i neadekvatno informisani. Zato, dozvoli mi da posumnjam u tvoju informisanost i ispravnost tvoga stava, molim te.
Ocigledno je da si i sam shvatio da si napisao ogromnu glupost, pa si poceo da se vadis na moje gramatice i pravopisne greske. Mozes ti jos 3000x da napises nepismen ljudi ce opet videti da si se ispalio jer si pisao o stvarima koje ne razumes. U krajnjem slucaju ja sam nepismen i neobrazovan, a ti si maloumno stvorenje koje pokusava da ispadne pametno ali mu to bas ne ide od ruke. Aj ziv ti meni bio i hvatao ljude na greske u pisanju kad te provale da lazes i izmisljas samo da bi ispao pametan jos sto godina.
Kralj je institucija, čisto da spomenem, i nije Bojan toliko pogriješio...
I Valdemare, skontaj jednu stvar - ne napadaju oni Libiju zbog jebenog Gadafija već zbog jebene nafte. ALOOOOOOO!
Prst na čelo.