![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
@Prank Master
Kad bi svaka država bila pozvana da rešava unutrašnje probleme druge države, onda bi Ameri imali legitimitet da napadnu Rusiju zbog recimo Čečenije. Ili Kinu zbog Tibeta. Ili Rusi Ameriku zbog sramotnog stanja indijanskih plemena. Samo malo se podstakne ustanak neke nahuškane manjine, i onda udri po "zlotvorima". Već viđeno? Na sreću, Rusija i Kina imaju atomsko oružje, pa Ameri moraju da igraju igru "Ide maca oko tebe". A ako te zanima gde su se ti Prometeji slobode do sada angažovali, evo ti link.
http://academic.evergreen.edu/g/grossmaz/interventions.html. Mislim da su oborili rekord. A ako imaš imalo mozga, evo posle čitanja ovog prestaćeš da širiš gluposti. Ako ti se to ne sviđa, a ti idi sa Čedom pa ganjaj ljudoždere po Africi. Pozdrav!
Kaži mi, onda, molim te, koji je interes NATO-a i SAD-a u unutrašnjim poslovima Libije? Brinu za narod? Puca im ćošak za narod, učiniće ono što su uradili Baghdadu. Pogledaj 10 godina unatrag.
Ubili su mu sina, nema sanse da ce odustati. A francuzi ne kontaju da imaju oko 50 potencijalnih nuklearki u zemlji i dalje se kurce (nuklearne elektrane), bas bih voleo da al kaida malu tu intervenise.
Neće.
Al - Qaeda kad bi intervenisala, ona bi digla u vazduh pola Libije.
Opravdavaš ga?
Intervencija je zbog nafte!Gladni i zedni nafte,oce da postave svoje ljude da mogu da sisu bez problema!Svaki rat/intervencija ili sta vec je motivisan ili novcem(pohlepom) ili strahom.
Al kaida je jedna velika maska.Moje misljenje je da su oni osnovani od tajnih sluzbi sirom sveta kako bi postojao privid borbe izmedju dobra i zla.Naravno dobro uvek pobedjuje!(tako nas uce od malih nogu)
Pa nisu bin laden i ostale "vojde" studirale po arapskim zemljama! Gadafi je bolji vladar od vecine zapadnjackih polticara...Covek je uzeo sebi,jeste!Ali je dao i narodu! Alo bre! Pa nasi ljudi(srbi) nece da se vrate iz libije zato sto im je tamo bolje!
Kakva bre teroristicka organizacija u totalitarnom rezimu?! Sta sanjas ti Punk Master?!
Naravno,ovo je sve samo moje misljenje.Mozda se negde cini opreterano,ali to cemo znati tek kad nas vise ne bude.
Shady, kontroliši se. Ja prvi prezirem Al - Qaedu jer pre svih vas znam za šta je sposobna. Nisam ni rekao da bi trebalo da Al - Qaeda reaguje, samo sam odgovarao na nečiji post.
Kao što rekoh, ova cela vojna intervencija je jebena šarada.
@PrankMaster
Diskutabilno šta je to narod. Kad bih ja podigao ustanak u Srbiji, ne bih očekivao da na mene bacaju cveće. Što ne ubija narod po Tripoliju? I što mu je vojska lojalna? Nad tim se treba zapitati.
Ja sam u tom ratu navijao za Huseina svom snagom. Ni njega ni Gadafija ja ne volim. Samo mislim da je malo licemerno pod maskom milosrđa i humanitarnosti razjebati jednu zemlju za njeno dobro, kao što sad radi NATO. Koja, gle čuda, ima naftu. Srbi nekritički brane Gadafija, ali napad na suverenu zemlju je napad na suverenu zemlju, i tu nema daljnjeg. Iskreno, mislim da su veći zlikovci NATO nego Gadafi. Zlikovci sa više moći i većeg kalibra. Pa ih više mrzim. A o Staljinu, drugom prilikom.
Pukovnice samo gazi, tenkovima na Bengazi.
Amin!
Je li bre iko od tih zapadnih "demokratskih" medija, uopšte i rekao ZA ŠTA se bore ti pobunjenici? Svi znamo da su protiv Gadafija, ali za šta jesu to niko živ ne govori...
Ma, garant će im rascepkati zemlju i uvesti bananokratiju, baš kao i u bivšoj Jugi.
Ma, garant će im rascepkati zemlju i uvesti bananokratiju, baš kao i u bivšoj Jugi.
Немој тако, људи хоће да ослободе несрећне, јадне и поробљене Либијце од зла нафте.
Vidim pročitao si celu temu
Postoje različita državna uređenja u celom svetu. Nisu sve vlasti demokratski izabrane i ne može se u nečijem interesu sprovoditi demokratija. Da je većini bilo loše sigurno bi ga sami sklonili sa vlasti u prethodnih 40 godina.
Алал ти ћуфте!
Sasvim si u pravu. Demokrate šire demokratiju i proglašavaju je za bogom danu, kao i što je Hitler širio fašizam, ili Staljin komunizam. Samo sa jednom malom razlikom. Hitler i Staljin su stvarno VEROVALI u širenje svoje ideologije, dok ovi što "šire" demokratiju to čine da bi ugrabili naftu. Ova dvojica su bili krupni zlikovci, koji su verovali u svoju misiju, a ovi danas strvinari u potrazi za jeftinim benzinom za srednju klasu u svojim zemljama. Poserem ti se na takve osvajače...
Evo literarura za PrankMastera, da nauči šta je demokratija... Pardon, srpska demokratija.
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/190659_151202731609597_143360419060495_312902_172466_n.jpg
Dokumentarac koji vredi pogledati. Obavezno, svih 12 delova.
http://www.youtube.com/watch?v=r57vPe4EUJU
Минже, читам податке са те слике, делује ми нестварно... Тешко ми да поверујем.
Минже, управо тако. По чему је та демократија толико света и пречиста, ај' ме просветлите па и ја да сазнам. А и видим да Кина, Јапан, Куба, (донедавно и Либија) много пате, јадни што им фали демократије.
Za Stivena
http://www.youtube.com/watch?v=ZfVCbWoQs74
Jedan ozbiljan spoljno-politički novinar poput Lazanskog ne bi trebalo da iznosi irelevantne tvrdnje...
Хвала, погледаћу сутра, не мерем сад.
Samo prva dva minuta, ništa više...
Minze mene zastrasuje ovaj video...
Istina je strašna, jeziva Bojane. Ali je istina.
Lako je uljuljkati se u laži američkog establišmenta i boleti nas kurac za druge. Sve će nas to stići. Pokoravaju sav slobodan svet i porobljavaju ga kroz monetarni sistem. Svi radimo za američke federalne rezerve a da toga nismo ni svesni...