Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Umro Gadafijev sin, F15 pao
Slazem se. Ako ne sad, onda za par godina.
Zanima me sta ce Putin reci ovim nasim danas u vezi Libije.
Nego šta. Strajk Igl i nije tako star.
Bravo, zemo mlađani, za ovu temu! Ipak si trebao da je nazoveš podrška Gadafiju ili nešto slično, jer većina, koliko vidim, ima sličan stav...
Inače, mislim da su takvi autoritarni režimi jedini spas za multietničke zajednice u kojima su narodi relativno neuki i nevaspitani i vrlo skloni manipulaciji, što religijskoj, što stranih obaveštajnih službi i stranih medija pogotovo
Čak i da je Tito danas živ uz svu podršku stranih sila koju je nekad imao, ponovo bi mu našli kako zlotavljao neku manjinu i našli bi način da razjebu njegovu Jugoslaviju
Uostalom, Tito je imao sreće pa je riknuo u vreme dok je uživao punu geopolitičku podršku
Gadafi, izgleda, nije imao te sreće
Pao avion usled tehnickih problema, hm... Verovatno mu se zaglavio neki metak u motor.
Igrala se djeca.
Ako obratiš pažnju, skontaćeš da se radi o Libiji. Polako.
Dajte ljudi nekakvih vijesti, nešto.
Robertu Karlosu navijači Zenita bacali oljuštene banane. Tako nešto. Pa se ovaj uvrijedio. Karlos.
http://i.min.us/immKPC.jpg
Auuuuuuuu mnogo dobra slika +
Turci počeli da se žale i tražili da se zaustavi napad, Arapska liga takođe.
+1
Ohoho, ko nam je to odbanovan :D
LOCKEY SLOBODA
Gadafi je ispao skot. Ubija svoj narod! To bre niko nije radio još od vreme Saddama Hussaine-a, i Josifa Visarionoviča Džugavšvili Staljina! I treba da bombarduju, ali ne šugavi Ameri, ili NATO, već Savez Arapskih Država. Nije mi jasno zašto podržavate Gadafija? Pa on je isti kao Milošević, samo što on mnogo više ubija! OK, razumem, poistovećujete se sa "Milosrdnim Anđelom", ali to je iza vas. Dajte bre, stvorite neki stav, i nemojte mi reći da Gadafija podržavate samo zato što se bori protiv Amerikanaca. Jer ću vam odgovoriti kratko i jasno: I Iračani su se borili protiv Amera pa vas je boleo ćošak od ormana. Toliko od mene.
@Prank Master
Kad bi svaka država bila pozvana da rešava unutrašnje probleme druge države, onda bi Ameri imali legitimitet da napadnu Rusiju zbog recimo Čečenije. Ili Kinu zbog Tibeta. Ili Rusi Ameriku zbog sramotnog stanja indijanskih plemena. Samo malo se podstakne ustanak neke nahuškane manjine, i onda udri po "zlotvorima". Već viđeno? Na sreću, Rusija i Kina imaju atomsko oružje, pa Ameri moraju da igraju igru "Ide maca oko tebe". A ako te zanima gde su se ti Prometeji slobode do sada angažovali, evo ti link.
http://academic.evergreen.edu/g/grossmaz/interventions.html. Mislim da su oborili rekord. A ako imaš imalo mozga, evo posle čitanja ovog prestaćeš da širiš gluposti. Ako ti se to ne sviđa, a ti idi sa Čedom pa ganjaj ljudoždere po Africi. Pozdrav!
А видим Обама је укинуо смртну казну...
Ali znaš šta je Staljin rekao? Sigurno ne znaš! Takvi emokrati ne znaju citate druga Kobe. Elem, on je rekao: Gde se drva seku, tu iverje otpada. Toliko o narodu.
Ubili su mu sina, nema sanse da ce odustati. A francuzi ne kontaju da imaju oko 50 potencijalnih nuklearki u zemlji i dalje se kurce (nuklearne elektrane), bas bih voleo da al kaida malu tu intervenise.