Pozdrav, izvinjavam se ako je neko ovo predlagao vec.
Bilo bi lepo da napravite opciju da u svom profilu uzmemo link do referala pa da preko toga linka se registruju drugi i na taj nacin dobijamo neke bodove, ovo bi bilo lepo iz razloga sto sam samo ja doveo bar 20 ljudi objavljujuci postere i definicije na facebooku a vjerujem da ima jos dosta ovakvih ljudi :)
Mislim da to ne bi trebalo biti puno posla, samo se trebate sloziti sa mnom.
Pozdrav.
Шта вукајлија конкретно има од тога?
Ако мислиш на број регистрованих чланова, то и није неки успех ако ништа не пишу и не креирају на сајту. У том предлогу видим само твоју корист, пошто је сигурно више аутора регистровано на конто написаних ствари овде, него на конто тога што их је неко позвао.
Е да је фаца овди па да искифличи човика....
Него овако се протеже тема... Ал све у свему - ПРОТИВ зато што је то бедно и јадно и исто као да одеш на фејс и да кажеш - "МОЛИМ ВАС РЕГИСТРУЈТЕ СЕ НА ВУКАЈЛИЈИ ТРЕБАЈУ МИ ПЛУСИЋИ!!!"
Rekli o sajtu
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Pozdrav, izvinjavam se ako je neko ovo predlagao vec.
Bilo bi lepo da napravite opciju da u svom profilu uzmemo link do referala pa da preko toga linka se registruju drugi i na taj nacin dobijamo neke bodove, ovo bi bilo lepo iz razloga sto sam samo ja doveo bar 20 ljudi objavljujuci postere i definicije na facebooku a vjerujem da ima jos dosta ovakvih ljudi :)
Mislim da to ne bi trebalo biti puno posla, samo se trebate sloziti sa mnom.
Pozdrav.
Protiv! I ne samo to nego mi je i slaba stolica danas pa se suzdrzi od nastavka ove teme.
Protiv.
Tako bismo navukli još više posterdžija, a to nam nikako ne treba.
Protiv
Nemam fejs i ne bi uticalo na moej poene! Drugo, ako je već dovlačenje mase zbog poena u pitanju ONDA SAM TOTALNO PROTIV!
Možda sam malo pglu (ili mator) pa ne kapiram šta je referal-a?
Ko ono beše ima pravo na kiflu?
Шта вукајлија конкретно има од тога?
Ако мислиш на број регистрованих чланова, то и није неки успех ако ништа не пишу и не креирају на сајту. У том предлогу видим само твоју корист, пошто је сигурно више аутора регистровано на конто написаних ствари овде, него на конто тога што их је неко позвао.
Е да је фаца овди па да искифличи човика....
Него овако се протеже тема... Ал све у свему - ПРОТИВ зато што је то бедно и јадно и исто као да одеш на фејс и да кажеш - "МОЛИМ ВАС РЕГИСТРУЈТЕ СЕ НА ВУКАЈЛИЈИ ТРЕБАЈУ МИ ПЛУСИЋИ!!!"