Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Koje ste vi CARINE lolololo
TO LAKI NAPAD JE ZA CAREVE
Koje ste vi CARINE lolololo
TO LAKI NAPAD JE ZA CAREVE
Xelo ovo nešto na tvoj račun lololo
Glavno je da su vam kolovođe u ekipi trol i mod :D
Ti nisi kolovođa šta se tripuješ...
Ovde su svi jednaki, napravi se soba i igra se, sećaš se toga?
lol, ja sam za :D
cara lol za avatar :D
Sad sam bio u sobi gde se dešava upravo ono na šta sam upozoravao: Ne-mason kreira sobu, masoni smore sa četom, niko ne igra. Xelo ne znam kako te Senka pušta u sobu posle onolikog pljuvanja, a i troluješ i spemuješ kad god igramo hax. Smaraš za medalju brate.
Зезаторе , бориш се против ветрењача.....
Ajde, neka neko kreira...
laki nas 30 igra hax i smaraju samo 2 lika. ae ti mi reci ko smara
Kad mogu postojati dvije Libije, mogu vala i dva HBSV. I definitivno ste se razgulili tim šiframa, svaka vam čast.
Kad mogu postojati dvije Libije, mogu vala i dva HBSV. I definitivno ste se razgulili tim šiframa, svaka vam čast.
kad mogu postojati 2 libije, i 2 haksa skocimis ce staviti 2 komentra
Skocimis gaji neka ogromna osecanja za separatizam na svm temama ga podrzava :D
Neeeeee, ja hoću da budem pilot!
А ко су тачно та два лика?
Misle na mene i Šokera, al' boli me kurac, dok god neko pominje mene neću da ćutim.
mislim na helu i sokera naravno. i ubedjen sam da ni jedan od njih nije punoletan.
Ovako, šta tebe zabole kurac da l' smo punoletni? Ne verujem ni da si ti punoletan ako ćemo iskreno.
Alo! Ovo je tema za obične smrtnike koji sa osnovnom šifrom hoće ovo da igraju, bez obaveza, bez reprezentacije i bez smaranja o trolu. Molim vas, ako ne možete to ispoštovati, zaobiđite temu!