Heksbol Rekreativci Vukajlije

1. Џанки Ксела 2:1

а кажу да нисам у форми....

2. Премештено у игре, имате већ 10 оваквих тема.

3. Мислим да је све разјашњено.
    Промењен је назив , ово је дакле само копија теме ХексБол која је одувек постојала и која је била ту стално.И пре ове теме су људи играли у собама са пасом "вука".Ви сте рекреативци и у тим собама могу да играју сви , и репрезентативци ако нема друге собе.
    Мада , и даље остаје правило за репрезентативце да не одају наш пасворд који ће иначе од сада , због промене ситуације , бити промењен.

4. U redu je sada, ali sam ja bio da se zakljuca posto vec postoji ovakva tema...
    ali neka im, stara ce valjda dobiti lock uskoro...

5. madafaka a sta tebe boli kurac sto ima 2 sobe? ne kapiram tacno zasto ti ispastas zbog postojanja 2 sobe?

6. Aj da overim i ovu temu, posto nisam reprezentativac vukajlije vec nekog drugog foruma a volim cesto da igram iz zajebancije. I mnogo ste, bre, ozbiljni u vezi ovoga, ne valja vam to za zivce.

7. Zato postoji ova tema, ona je namenjena za opušteno igranje.

8. Neka hostuje neko onda...

9. Aj da vidimo ko će.
    Eci peci pec, Nindza mali zec, a ja mala prepelica, eci peci, p, e, c! Xela!
    Aj hostuj ;)

10. Која је шифра?

11. hostujte digramooo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.