Знам лика који је...

1. У овој теми сазнајемо шта или кога је ваш познаник видио. Дозвољени су и случајеви гдје знате лика који зна лика који је...
    Не мора се радити о познатој личности. Можда знате лика који зна лика који је урадио нешто несвакидашње. Рецимо, откинуо баби сису. Или, ПРЕШАО УЛИЦУ НА ЦРВЕНО!

За почетак, знам лика који је видио Стивена Сигала у Москви. ФАК ЈЕА!

Кога ви знате?

2. znam lika koji je na ekskurzijama u srednjoj pišao u lavabo a posle išao na pušenje kod debele kurve u Pešti, pri čemu mu nije pušila nego pevala nešto na mađarskom lololo

3. Znam jednog lika u Moskvi.

4. pri čemu mu nije pušila nego pevala nešto na mađarskom lololo

ААХАХХААХАХА јеботе, што ти знаш људе :Д
    Тема се већ исплатила.

5. Znam lika koji je nabio mački crijevo od pumpe u rč. I pumpo. I crkla mačka.

6. znam lika koji je vidio ovog lika... jest da nije popularan, al ga zna

a da znam i čovjeka, koji zna čovjeka koji može ući u bajernovu svlačionicu kad poželi :)

7. znam lika koji je na ekskurziji ukrao motor i stavio ga u onaj gepek od busa...uvatili ga grci i lezao u solunu par nedelja

8. Znam lika koji je u stanju da po 3 dana ne mora ići u klonju na "broj 2".

9. jbt znam lika koji me je u prvoj godini faksa pitao jel imamo matu sve četiri godine lolololo

10. Знам лика који је рекао риби мртав озбиљан "ћути док те карам" и ова ћутала цело време замисли.....

11. ja znam lika koji voli da prdi dok jebe.... jbg

12. ја знам стефана костића

13. ahahhhahaha, JA ZNAM LIKA KOJI JE UKRAO KULEN

14. znam lika koji stavlja majonez na sarme

15. Ja znam lika koji zna lika koji krade kulenje!

16. Znam lika koji je pojeo svoje govno.

17. Slob@

Ja znam lika koji zna lika koji krade kulenje!

I ZMIA ZNA STEFANA!

STEFANE VRATI KULEN NE SRAMOTI SE

18. ја знам стефана костића

Треба да знаш лика који је...
    Поштуј правила теме да те не би покарао. Не мислим у брезобразном смислу.

19. Znam lika koji je uskočio u (pun) kontejner za opkladu :D

20. ja znam lika koji pandaniše po wcima i piše po kotlićima da je PANDAN OBJASNIJO

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.