Prijava

Па мислим на неки јачи скоч, типа Гленфидич 18 или Макалан 18, овде ће само те и пити, кад се ради о срање вискијима имају они и своје домаће, шкотски им не требају.

Hoce li dati neko komentar na uzo

Mislim Celt, da je tu ista stvar kao i sa našom proizvodnjom, sve što možeš da kupiš u prodavnici ili na aerodrom, ne može biti ni približno dobrog kvaliteta kao ono što napraviš sam za sebe. Ne može to da se meri. Sve je mislim marketing.

Јебач, ја живим у Ирској и шљакам као бармен, зато њихове вискије могу да коментаришем са неком дозом релевантности, као и све друго, неки су кул, неки су внуго.

Зависи који си узо

Hoce li dati neko komentar na uzo

pa uzo je aperitiv...
mozda si pre mislio da se diskutuje o metaxi

redbrest sam pio mislim samo jednom kod jednog lika sto otvorio 10ak flasa samo irski viskiji pa smo redom probali. ne secam se kakvog ukusa je.

verovatno mi bio ukus nah, ako nisam zapamtio

Е па то, а Амери га гледају као нектар и шибају га као луди рецимо.

Ja sam uzo jednom uzo hehe na nekom aj da kažem plovnom objektu, nije lik bio vičan moru ali je znao da napravi mandjare od raženog hleba, putra i enćuna preslanih iz neke vintidž tegle na old-skul patent otvaranje i onda uz to kao aperitiv ona šema pola uzo pola studen voda hladna sa izvora, pa se napravi ona penušava smesa što izgleda kao voda iz čaše ortaka koji živi na 27. spratu solitera u ravnici, sa čijeg se vrha vidi zakrivljenje Zemlje.
Nisam nikada probao više ponaosob ogavnih sastojaka, a da idu tako dobro zajedno.

sta imas protiv putera i incuna?!?

Ponaosob puter je ogavan.
Enćuni još gori.
Subjektivno neko moje mišljenje.

poslije incuna bih popio bilo sta i bilo bi dobro.

zanimljivo je sto svako ko kod nas pravi rakiju misli da je njegova super i bolje ti opsuj domacinu cijelu porodicu nego da mu kazes da mu je rakija onako.

Ponaosob puter je ogavan.
Enćuni još gori.

htedoh da nadjem sta je novozelandska hrana i izadje mi ova slika:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/69/Whitecliffs_Sheep.jpg/1920px-Whitecliffs_Sheep.jpg

realno i nije mogla da se razvije neka kuhinja kad su vas britanci pravili. za to je bolje da su francuzi.

Kuhinja na NZ je govno totalno.

Јебач, ја живим у Ирској и шљакам као бармен, зато њихове вискије могу да коментаришем са неком дозом релевантности, као и све друго, неки су кул, неки су внуго.

u kom mestu si?

Aj vratite se na temu ne useravajte je, pocela je da bude najbolje pivo ikad objektivno najjace pivo na svetu znas kakav sam kraft pio idem remetu da kazem temu

видео сам у кинеској самопослузи флашу нечега ја не знам шта је оно углавном порцуланска флаша и кошта око 1002 евра по тадашњем курсу ако се добро сећам, било је у истим флашама и за неких 700, не знам шта је разлика

Ju ju haha
Elem, 3 viskija sam pio u životu jer sam pre zavoleo Vinjak i ima nešto kod viskija što mi ne prija
Kod nas je problem što svaka kuća na selu peče rakijj normalno da ima i brlja
Ukusi su različiti svakako oko toga nema rasprave al voleo bih eto da na neko takmičenje i degustaciju donesem Crvenjaču staru 20 godina koja je stajala u bagremovom buretu 2 godine i posle istočena u staklo da ćuti u mraku
Mora joj i koska biti vađena pre vrenja
Ima tu još 100 caka al ono je gore obavezno
Šumadija me je npr odvikla od loze jer je ovde loša ne pridaje joj se važnost
U Aleksandrovcu sam pio od čistog vina pečenu i imam samo reči hvale