Ma ovaj mali idiot Propo mi je mladji burazer i jede govna da je dedu popisao. Bio je tad ziv, ali ga nije ovaj popisao. Ne znam sta mu bi da izmisli takvu glupost. Nista, udaricu mu par macola kad dodjem kuci.
Знам лика који ми је типа брат и који ишо начи у средњу типа гимназиа са ликом чији је рођак врсте рођени бураз Пантела. Филозоф неверуе, а Господ Бог кома!
Ma ovaj mali idiot Propo mi je mladji burazer i jede govna da je dedu popisao. Bio je tad ziv, ali ga nije ovaj popisao. Ne znam sta mu bi da izmisli takvu glupost. Nista, udaricu mu par macola kad dodjem kuci.
Hvala ti što si me jebeno nasmejao iako i dalje u sebi pizdim! :D
Meh sad tesko...jer se nakupio opasne love i sad vodi jedan od jacih lokala u gradu i pri tome zelenasi malo...ako nije do sada sumnjam da ce i sada :)
Kad nekome zasmeta strpace ga u corku. Kao sto ce Sarica i njemu slicne, Legiju su strpali vec. Dosta tih sto su bili jaki ko crna zemlja su nekad nekome zasmetali i posle najebali.
Znam mene, ko ce da te ubedi da mi prosledi tu sliku. lololo
Znam lika koji je u predskolcima pisao kroz prozor i kom mene kuci popisao mog pokojnog dedu....
Odjebi vise jebo te crnac!
Pro-po, pa je l popišao dedu dok je bio pokojni ili živog?
Ja znam lika koji ima dvaespetšes ili osam godina i kečeri su mu presmiješni, obožava da ih gleda, to mu je super zabava.
To ni meni nije jasno.
Филолололо?
Хахахха. Само оштро. :Д
Vi'm da nisam jedini.
Kako si se samo morbidno prosrao lololo
Знам лика који ми је типа брат и који ишо начи у средњу типа гимназиа са ликом чији је рођак врсте рођени бураз Пантела. Филозоф неверуе, а Господ Бог кома!
Hvala ti što si me jebeno nasmejao iako i dalje u sebi pizdim! :D
Moja tetka isto zna Pantelu.
Aj se jebemo
znam lika kome je ciganka pusila na kosutnjaku preko kese za zamrzivac za 500 kinti
Dan ti jebem! :D
znam lika kome je ciganka pusila na kosutnjaku preko kese za zamrzivac za 500 kinti
Hahahahahaha jebena pobeda :D
Znam lika koji je napravio sebi ogromnu kucu sa 17 godina, a sa 19 vec bio vlasnik 2 lokala u gradu...sad ima 27 a ni dana nije proveo na robiji
Otici ce kad tad ako je stekao sve to na nacin na koji mislim da jeste.
Meh sad tesko...jer se nakupio opasne love i sad vodi jedan od jacih lokala u gradu i pri tome zelenasi malo...ako nije do sada sumnjam da ce i sada :)
Kad nekome zasmeta strpace ga u corku. Kao sto ce Sarica i njemu slicne, Legiju su strpali vec. Dosta tih sto su bili jaki ko crna zemlja su nekad nekome zasmetali i posle najebali.