U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Знам лика који је јебо не екскурзији...
Иначе га зовемо Урош Истина, можете мислити...
znam lika koji mi je preneo polne bolesti.
Ja znam lika koji je babu u GSP-u šutnuo u head i izbio sve zube bio sam tu kadd se to desilo a ja se narivo ko konj i gledam kako lik šutira bakutu i počinjem da vrištim ko debil nikad se nisam onilko smejao.
Znam lika koji je gurnuo kitu mačci u rč. i sebi raketu u rč i u aspuh.
ЗНАМ ГА И ЈА
znam lika
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/dzet_set_svet/story/183814/Goca+Tr%C5%BEan+ima+14+godina+mla%C4%91eg+de%C4%8Dka.html
Ja znam lika koji je pojeo 40 jaja za Uskrs, ili možda i jače, nemam pojma, baš neka cifra luda i završio je u bolnici.
Џони, а је л завршио тамо или како?
Знам лика који јебе. Много.
Ne, ostao je živ, ali burazer njegov nam reče da pre pre nego što je otišao u bolnicu, prdnuo je 121 put za redom. E sada to već ne znam dal je istina, ali sledeći Uskrs je pojeo oko 25 jaja i prdnuo je oko 60 puta za redom, to sam vid'o. Bolje reći čuo.
Ja znam lika koji je bio direktor banke, prvak Balkana u boksu, špijun, trgovac sjeničkim sirom, tonski tehničar, vlasnik fabrike, mornar, radnik u uljari, kuvar, gazda kafića i kafane, gazda autootpada, instruktor borbene obuke JSO, šofer, bodigard i iskušenik u manastiru.
Zanimljivo...znam istog takvog lika.
To znači i nije nešto neuobičajeno...e jbg onda. :-)))
Ma nije da nije neuobičajneo, samo velika slučajnost :)
Ja znam lika koji je auto platio 1600 kermi iako je prodavac trazio 900!
Kaze ovako:
-Posto je?
-900.
-Aj brat bratu 1600 i odma idem po pare?!
Znam lika koji je parkirao keca u mračnoj ulici, otišao sa ortacima da igra fudbal u obližnjoj sali osnovne škole, a kada se vratio posle sat i po, zatekao ga na klocnama.
Видех једном неку џипчину коју су тако унаказили. Нису се ни потрудили да подметну нешто... Стоји ауто на дисковима... Туга.
ovo neki tezak sizofrenicar
Znam lika koji zna lika, koji je popušio dvojici čamuga, koji su inače bili makroi jednoj kurvi kojoj nije hteo da plati. Oni su mu posle obavljenog posla dali 100 evra i rekli mu "E tako se plaća".
hahaha boli ga kurac, jednom se živi.
Ja znam lika koga je keva uhvatila da drka na Svetlanu Bojović. Tačnije drko je na Violetu dok je gledao bolji život, al keva kad je uletela uvatila ga na delu sa budalom u rukama i Bojovićkom na ekranu. Komentar je bio ''Zar na nju'' i izašla da ga ostavi da dovrši poso.
edit: Jes vule, bojković valjda, ne bojović
hahahahahahhaha
Bojkovic valjda?