Знам лика који је...

1. Znam lika koji je jebo kobilu, za 200 dinara.

2. Cesto Neshvacena

Znam lika koji je jeb'o kobilu, za 200 dinara.

Ne shvatam?

3. Ja mislio kobila njemu dala 200 dinara...

4. Пфф. Ја знам лика који јебе кобилу двапут недељно већ пар година и то за џ. Млад се оженијо јебига...

5. Znam lika koji je haitom izbio liku kutnjak sa sve korjenom.

6. znam lika na čijoj svadbi je pevao Ipče bogotac!
    a ja bio mali klinjo,pojman isam imo...

7. znam lika kog lozi da gleda kako u frizerskom salonu peru kosu devojkama! bolesnoooo!

8. znam lika kog lozi da gleda kako u frizerskom salonu peru kosu devojkama! bolesnoooo!

Hairfetis!

9. Znam lika koji se ispišao nasred časa u osnovnoj!

10. Znam lika koji liči na hitlera, vrlo slične crte lica, isti brčići.

Znam lika koji je iša ulicom i prnuo, jedna gospođa koja je bila tu veli "ju!" a on će "ništa ništa gospođo, svakome se moglo desit".

Srednja škola, drugarica se javlja drugu i udara mu šamar, šala ovo ono, on nju pukne šakom.

Znam lika koji je udario drugog lika tako da mu je izbio oko iz glave.

11. Znam lika koji zna lika koji je zabetoniro veš mašinu zato što je skakala po kupatilu

12. Znam likušu koja zna lika koji ima tetovažu Voldemora iznad oka.
    Znam lika koji zna lika koji šeta mačka na povodcu.

13. Znam lika koji zna lika koji šetaa mačka na povodcu.

Ja sam onomad video nekog cicu kako tako seta macku.

14. Ja ne znam lika, ali čovek mi je pričao kako on mazi mačku, pa se onda ona posle nekog vremena obrne na leđa pa je on onda gilica po češka po mudima, ona to tako voli, pa kad joj dosadi ustane i ode.

15. Znam lika koji ima tasta čiji šurak ima pašenoga kome je jedno oko plavo a drugo zeleno !

16. Znam lika koji je zvao nekog dilera koga i ne poznaje da se nadju,negde u gradu,prebio ga,uzeo mu i pare i drogu...inace to je samo jedna od zilion ludackih stvari koje je taj lik radio...

17. Znam likove koje je jurila krmača po dvorištu jer je nisu dobro zaklali.

18. Ja znam lika koji se usrao na casu u 3 razredu,
    I znam lika koji ima kurac od 9 cm u vrh glave a ima 20 god .
    i znam lika koji je sam popusio 10 ketova.

19. Cekaj, da li ti to priznajes da si se usrao u 3. razredu? I da ti je 9cm u vrh glave?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.