Знам лика који је...

1. Biznismen i čovek veliki mogućnosti ... drži samo 85% Vojvodine pihhh šta je to ?

То је Бата Кан-Кан!
    http://www.smedia.rs/upload/bata%20kan%20kan.jpg

2. hehehe nije ali j**o ih i on verovatno ... gde batu da preskoče estradne zvezde

3. Znam lika koji ima veće sise od svih cava iz okruženja...

4. Ово пишем без зајебанције, знам лика који је јебао скоро све женско са женине стране. Осим жене, карао је и свастику, ваљда млађу ујну или тетку, а можда чак и ташту, ал то није није сигурно.

5. Ja znam lika koji zna lika koji ima 34 godine i kada su ga pitali zašto nema decu rekao je:
    " Dete? Šta će mi dete!?! Šta ću s njim da radim? A ne znam ni kako se koristi."

6. Лик опалио синоћ рибу на кеца само зато што је једва погађао акорде на гитари за ''Самван лајк ју'' од дебеле Адел.
    Јебо нас Анфоргивен 2...

7. Ne znam lika, pricali mi da je zaklao kuce i doneo oko vrata na svadbu i bacio na pecenje pred mladence kao poklon. Razume se odvaljen.

8. Знам лика који зна лика који зна лика који има само једног пријатеља и одбија да се дружи са свима.

9. 'Ладно исти лик који ради у копирници поред школе. лололол

10. Ratko Mladic radi u kopirnici?

11. Ima li negde nezenzurisana slika da ga izbacam malo na maloletnicu?

I da ne bude da oftopikujem: Znam lika koji je pao sa stolice (stajao na stolici) na sto u kafani, a na stolu bilo pun kurac flasa i casa, i nije oborio nista na patos, a pritom ostao nepovredjen.

12. Ima li negde nezenzurisana slika da ga izbacam malo na maloletnicu?

ww.dodaj.rs/f/e/13c/3FndwUys/1/400070101505798897439198.jpg

Ово намјерно изостављено w је у циљу неког импровизованог спојлера, пошто класичне немамо :)

13. а јел било оно - знам лика који је јебо?

14. Jeste i nemoj da lažeš. :D

15. мој ћале је ручно померио стојадинку у сред центра града да не би закаснио на састанак са мојом мамом (било то пре једно дваес година)

16. Znam lika koji se zove Lolo. lololo

17. Знам лика којег нико не зна...

18. Doso kod mog docimera lik koji je leceni zavisnik od zutog. Mozda cu da ga upoznam, a mozda i necu. Necu neke side da dobijem ako se ubodem na neku iglu.

19. Znam lika koji je malo lud i alkolholičar je od četrnaeste godine koji živi sa kevom, i između svega ostalog što je radio u životu uradio i ovo: Keva pripremila curku da je peče i ostavila u kuhinji, a on mangup uzo patku zguza i jebo je i svršio u nju i nije reko kevi, priča posle po kraju kako keva jela to kad je ispekla, a on nije hteo ni da proba

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.