Знам лика који је...

1. Nije da se hvalim, ali ja znam i jednu likušu (ogavnog li izraza), stvarno je poznajem.

2. likušu

U pravu si...ju ju ju kako ogavan izraz

3. Znam lika koji jede pošećeren spanać.

4. Ја знам лика који је на моје очи јео суљу (сунцокрет) са љуском и пијо јоргут. :Ѕ

5. Znam lika koji 2 godine nije izašao iz kuće. Bukvalno. Uopšte. Pegla WOW. Videla sam ga u hodniku njegove kuće, pre 2 dana, posle godinu dana, kada sam išla na fuka kod snaje mu. Zovemo ga Zombi.

6. Znam lika koji nije.

7. Pegla WOW.

То је квактастрофа. :/ Тај УоУ уме да сјебе ћо'еку жјивот.

Znam lika koji nije.

Јел ме зезаш?? ://

8. Sjeb'o se sam. Debil.

9. Ja znam Stefana Kostica koji uopste nije lik.

10. Знам лика који ми је исхејтовао дефке, ал' пошто их имам мање од 20, не могу да пријавим лололо.

11. Znam lika koji je pisao po kolima u kojima je bilo ljudi.

Znam lika koji se slupao kolima pijan, dosli panduri i kad je trebalo da duva u ono sranje, pandur mu kupio burek i jogurt, dao mu da jede, a posle mu nabio prst u usta da se ispovraca da ne bi naduvao preko 1.4 jer se ide u zatvor, pa ga odveli panduri u stanicu da prespava i jos ga tamo pokrili cebetom da se ne smrzne.

Znam lika koji je zaboravio bas gitaru posle svirke u SKC-u.

Znam lika koji se pijan probudio na ulici, izdrkao u zbunje i otisao kuci jutarnjim busom.

12. Dva lika, jedan zagrize pljesku, žvaće je 10-ak sekundi i pljune polusažvakan zalogaj na beton, drugi podigne zalogaj i pojede ga...Nisu bili pijani...

13. znam dva lika, imaju po 60ak godina, nerazdvojni drugari...kašlju, pa pljuju jedan drugom u usta ( govore da je to zdravlje), potuku se jednom sedmično, pokazuju jedan drugom sise svojih žena tako što im iznenada dignu košulju il strgnu grudnjak...ne piju.

14. dzonovan

znam dva lika, imaju po 60ak godina, nerazdvojni drugari...kašlju, pa pljuju jedan drugom u usta ( govore da je to zdravlje), potuku se jednom sedmično, pokazuju jedan drugom sise svojih žena tako što im iznenada dignu košulju il strgnu grudnjak...ne piju.

Brate to su ova moja dvojca iznad, al za dvajes godina...

15. Знам лика који је покушао да силује рибу. Он је имао 5 година она 7. После је добио по пичци.

16. Znam lika koji se slikao sa Berom Grilsom.

17. ja znam lika koji je pljunuo cedu cvorka.

18. знам лика који је видео лика!

19. Ja znam lika koji je ubacio cigganku što pretura po kontišima unutra, zatvorio kontiš, potpalio vatru ispod i urlao "PEČEMO CRNCE, PEČEMO CRNCE"

20. Znam lika koji jede pošećeren spanać.

Ali natnat je pobedila.......pošećeren spanać....ne mogu ni da zamislim kakvog ukusa je to

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.