U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ja znam za dve budale koje se svađaju na forumu zbog suhomesnatog proizvoda.
Ја знам пар ликова који су усрали тему која је пра'о добро почела :)
Ja znam lika koji je pojeo kiflu.
Takođe, znam lika koji skuplja donacije kako bi se prvom liku kupila nova kifla.
Ne znam baš da li su usrali, pošto ja znam lika koji se naduvan penjao na vrh novosadske katedrale dok su bile postavljene skele. To bi možda bio i veći problem da ne znam lika koji se takođe penjao na katedralu, samo pijan. I dok skele nisu bile postavljene.
Ja znam lika koji je pozvao pedeset ljudi na žurku, pa su svi došli kod njega, a on se sakrio u plakaru i smejao se u sebi što se oni čude kako nema ni njega ni žurke. Posle je izašao iz plakara, otišao do babe iz komšiluka da pozajmi malo ulja da isprži jaja, pa je golicao babu, baba se okliznula na led i slomila kuk, od čega se nikad nije oporavila. E, imate li uvid koliki je to debil od čoveka...
http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/6329526/-.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Funny-spiderman
знам лика који јебе стварно!
знам лика који је положио испит једном
Знам лика који је забио грлић од боце вискија себи у пакшу, да би га само он пио. Али пошто су му другови металци то им није сметало, лололо.
Znam lika koji mi duguje 100 dinara.
Ja znam lika koji je spavao ribu koja boluje od Daunovog Sindroma.....gotivi to....al' ozbiljno.
Zovemo ga Bolesni Miša.
Bolesno, Džounzi. Baš.
Znam lika koji je, usled nedostatka toalet papira, brisao dupište šmirglom. Inače, vršio je tu nuždicu pored garaže. Bili smo klinci al' se sećam k'o da je jučer bilo.
Uf bolesno...ali imam i ja jednog čudnog tako sa sranjem.
Lik je dobio nadimak Vucigovnarević kad je bio klinac.
Bio je na moru i prikenjalo mu se u vodi. I on se iskenjao i onda isplivalo govno, a njega bio blam i on ga potapao a ono se vrati. I tu on odluči da uhvati govno, zaroni skroz, vuče ga do neke stene na dnu i tu je razmazao govno od stenu, a onda izronio i ispričao svima to kasnije. Koji konj.
ahahahahahahahahahahahahhahahha kako sam zamislila, 'oću da riknem! Koja stoka, realno!
Pazi, čupa ga malo što je bio klinac ali......ma ne bre. Iz ovoga nema čupanja. Koji Vucigovnarević, strašno.
Знам лика који се искењао у школи али није имао папира да обрише. Он се снашао тако што је руком брисао и исту ту руку вукао по зиду да скине говна са руке. И сада, замислите ви сцену, улазите у вц да пишате кад оно неко размазивао говна по зиду (дужине око пола метра, прво почиње јако а касније траг слаби).
Kad bi bio tol'ko lud, ja bi se potpis'o govnetom po zidu pa kud puklo da puklo.
Brate, koji govnari! Piiii....
Inače, znam lika koji je vozio Obrenovačkim Bembaru 250 i kad je skapirao da mu ne rade kočnice, razbio staklo, vratio na 30 i usporio.
Jihihihihi, posle se iskenjao na njivi. ;) Šalu na stranu, sećam se ove bolesne barončine.
Хахахахаха, слатко сам се насмејао. :) Ја знам два лудака, пре неких 6-7 дана им је дошла мурија на гајбу због прегласне музике, они нису хтели да утишају, мурија отишла по пендреке, вратили се и кренули да их пеглају. А ови ни 5 ни 6, него кренули да се бране и да се пеглају са пандурима. То је тако трајало 2-3 минута, па су их онда привели, па су пијане будале, у инат, почеле да певају ућелији лололо да би додатно изнервирали жандаре.
Ja znam lika kog je ćale svaki dan polivao vodom sa trećeg sprata, kad se on pentrao na prozor na prizemlju, da bi gledao komšinice, bliznakinje, lezbejke kako se spavaju.