Знам лика који је...

1. Znam lika koji ima toliki kurac da kazu da on jedini vozi poni bickl sa sipkom.

2. En_Dotter

Знам лика који је гледао себе у окгледалу док дрка

Ahahahahaha, a kaži mi da bar jednom nisi ovo uradio i ja ću da hodam na rukama 100 metara :P

3. Znam lika koji macolom (ono kad nategneš prst i raspališ) otvara lubenicu. Jebeni psiho.

4. ja znam lika koji sprica prepekom lubenicu. pa jede.

5. E, ja sam pre neki dan na TV-u video lika koji tako krcka orahe. Macolom. Ima užasno jake ruke, kovač je već tri'es' godina. Mislim, jeste oftopik, al' kad već pomenu čvrge...

6. Živeo sam u domu sa likom, koji zna lika, koji za minut i po prepliva 100m sa preponama!

7. znam lika koji je pijan u kafanskom WCu sutnuo drzac za cetku od wc solje, i isprskao prijatelja pored sitnim govancima

8. Znam lika koji se zamislio dok je plivao na moru kad mu je popustila koncentracija covek iza njega je rekao bondjorno sinjore!

9. A da... i lika koji gnječi banane u pasulj prebranac.

10. Ако наставим да пратим тему, неки од вас ће знати лика који је напустио цивилизацију.

11. Znam lika koji se zamislio dok je plivao na moru kad mu je popustila koncentracija covek iza njega je rekao bondjorno sinjore!

LOL znam ga i ja. Znam i Dimeta :D

12. Znam lika koji je bio granicar u vojsci i kad je ronio na granici sa Hrvatskom ronio pored njega i vucjak sa sve maskom i disaljkom al posto nije mogao da laje od disaljke palila mu se crvena lampica nad glavom.

13. ja znam koji umesto vucjak kaze VUCNJAK i koji kaze GO umesto GOL , i kaze bizMismen.

14. Znam lika koji umesto "nagnuo sam se" kaže "nageo sam se"...

15. Znam lika koji kad MOČA buši sneg.

16. Ja znam sebe,jer stavljam mandarine u kiflu :)
    A znam lika koji umesto da se igrao u pesku kao sva ostala deca, Igrao se u betonu.

17. Znam likusu koja popije gajbu piva i onda joj se prijebe.

18. Јесте сад, знам лика кога су јурли вукови кроз Кошутњак, он дао леви мигавац а скренуо десно, а сви вукови лево.

19. Јесте сад

mislim da je i ming zna

20. ja znam lika koji jebo neku burzujku koja ima ona svetla na pljesak...ona mu pusi a on je sljepka po guzi a svetlo se pali i gas noc-dan-noc-dan!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.