Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Znam lika koji ima toliki kurac da kazu da on jedini vozi poni bickl sa sipkom.
Знам лика који је гледао себе у окгледалу док дрка
Ahahahahaha, a kaži mi da bar jednom nisi ovo uradio i ja ću da hodam na rukama 100 metara :P
Znam lika koji macolom (ono kad nategneš prst i raspališ) otvara lubenicu. Jebeni psiho.
ja znam lika koji sprica prepekom lubenicu. pa jede.
E, ja sam pre neki dan na TV-u video lika koji tako krcka orahe. Macolom. Ima užasno jake ruke, kovač je već tri'es' godina. Mislim, jeste oftopik, al' kad već pomenu čvrge...
Živeo sam u domu sa likom, koji zna lika, koji za minut i po prepliva 100m sa preponama!
znam lika koji je pijan u kafanskom WCu sutnuo drzac za cetku od wc solje, i isprskao prijatelja pored sitnim govancima
Znam lika koji se zamislio dok je plivao na moru kad mu je popustila koncentracija covek iza njega je rekao bondjorno sinjore!
A da... i lika koji gnječi banane u pasulj prebranac.
Ако наставим да пратим тему, неки од вас ће знати лика који је напустио цивилизацију.
LOL znam ga i ja. Znam i Dimeta :D
Znam lika koji je bio granicar u vojsci i kad je ronio na granici sa Hrvatskom ronio pored njega i vucjak sa sve maskom i disaljkom al posto nije mogao da laje od disaljke palila mu se crvena lampica nad glavom.
ja znam koji umesto vucjak kaze VUCNJAK i koji kaze GO umesto GOL , i kaze bizMismen.
Znam lika koji umesto "nagnuo sam se" kaže "nageo sam se"...
Znam lika koji kad MOČA buši sneg.
Ja znam sebe,jer stavljam mandarine u kiflu :)
A znam lika koji umesto da se igrao u pesku kao sva ostala deca, Igrao se u betonu.
Znam likusu koja popije gajbu piva i onda joj se prijebe.
Јесте сад, знам лика кога су јурли вукови кроз Кошутњак, он дао леви мигавац а скренуо десно, а сви вукови лево.
mislim da je i ming zna
ja znam lika koji jebo neku burzujku koja ima ona svetla na pljesak...ona mu pusi a on je sljepka po guzi a svetlo se pali i gas noc-dan-noc-dan!