Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
E sad si slagao!
Znam lika kome jedna devojka pusi, a drugu jebe.
znam lika koji je zamolio Japance da ga udaraju...
Ахахахахаха!!!
Znam lika koji svake godine, negde u ovo vreme na prelasku iz zime u prolece nekoliko dana za redom trci go kroz sumu, kada su ga pitali zasto to radi, rekao je da ti taj vazduh koji je specifican u vec pomenuto vreme najbolje ocisti sve pore na telu... Inace on zivi u selu u kom zive neki moji rodjaci, zove se Obrad visok je oko 190, crn, preko 30 godina, nije ozenjen, pa ako neko zeli da trci zajedno sa njim nek ostavi broj, ili neka posalje mejl na adresu obradveryhotmotherfuckers@hotmail.com
E da, buraz mog ortaka kaze da je karo Karan...
Tata moje drugarice je upoznao Salvadora Dalija i njegovu Galu.
Jedna ženska osoba koja mi je u bliskom srodstvu je poznavala Olju Ivanjicki.
http://vukajlija.com/ja-sledeci-lazem/165630 ova defka je k'o stvorena za ovu temu :)
Znam lika koji gotivi Dejana Cukića.Taj lik je takođe video Velju Ilića treznog i to dvaput!
A i jebao je preko Bluetootha...
Знам лика који је цртао у ACAD-у 29 сати непрестано, па је дошао да види шта има паметно на Вуки.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o.o jbteeeeeeeeeeee
Chris,ja sam ga sto puta terala da mi priča o tom susretu! :))
Kako mu zavidim... :))
Знам лика који спава.
Знам лика који је причао да је пронашао поља вутре ван Београда, ишао ХЕЛИКОПТЕРОМ са инструктором до њих, окренуо хелиш наопако, посекао вутру елисама, излетео напоље, натрпао у џакове, и на питање шта је урадио са толиком вутром, изјавио:
Пола подувао, а пола заваљао.
Hahahahahahaha
Хугова прича ме у тренутку асоцирала на ово:
http://vukajlija.com/ciganski-san/45404#comment_30473
Kako mu zavidim... :))
joooj i ja.. o.o
taaaako sam ljubomorna.
Знам лика кога зову Милева, који тврди да је два Бемвеа стрпао у нос! ЦАР!!!!11
ja znam lika koji je manje elokventan od pizona.
Znam lika koji je kevi nacrtao brkove na licnoj karti, pa je zena morala da je menja i blamira se po MUP-u, izmisljala price kako je izgubila, pa je nasla tako iscrtanu.