Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pa cara da li ti mislis da ja ovo radim iz cistog zanimanja za vas lik i delo?
auuu brate... mislim da je bolje za tebe da se drzil lololoa jer ovi argumenti ti ne idu na ruku
Ja sam probala da stavim moju sliku na avatar. Bila mi je i ja sam se bas lepo osecala kao sto se lepo osecam i sad.
Ovde, provaljujem ja, sem sto se jebe arci i loloce, se samo preispituju postupci clanova. Ne vidim gde sajt nije predvidjen za licnu prezentaciju kad ste se svi vi siti naupoznavali, jebali drzali za ruke i druzili.
To sto ti pricas da i idiot moze da te razume. To se vidi.
Drzim tezu da se ovde u poslednje vreme zbijaju glupave sale i reci koje polovina autora ne kapira cemu sluze u datom momentu (jebem arcim karam pandanam lolicem) i da je to glupost. Ako ti mislis da skripu vukajlija zbog lolicana jebanja i ziljavosti ineligencije. Onda mislimo isto. U suprotnom to tvoje "skripanje" nicim nije potkovano.
Tvoj stav da ja radim ovo iz ciste dosade je jedini ispravan ovde. Jer zaista radim ovo iz ciste dosade. Ne razmisljam sta cu Cari da kazem kad se ulogujem na vuku. Kad mi je zanimljivo. Nisam na vuki
Prepirka sa tobom je kao sa slepom mačkom i bio bi totalno lud da se dalje upuštam. SMTRAJ DA SI POBEDILA
Poceli ste sve ovo da shvatate isuvise ozbiljno. Sta bi radili da se ukine Vuka, ili Internet na primer?
Ja samo da dodam "neces jebati".
E da, i black hole mi je jednom rekao da sam sam sebe pwno-vao u dupe.
E pa moze i to, da se osine konkretno po nekim stvarima, ako moze da se pljuje po forumu grupa ljudi koji mecu slike na profil, mogu i neki drugi malo eksplicitnije i uvredljivije, to je kul. Ajmo redom :
Autori koji upotrebljavaju bolid govor koje krase LOL, jebe, objasnjava, pandanisanje, cila, ekstra, arci..Ljudi koje treba udarati tvrdom kitom u celenku, obuci u neku sadisticku koyu, veyati uyicom i setati po gradu sat vremena dnevno. Onda mu dati lopatu da prebacuje gomilu sljunka na drugo mesto i vraca je potom na prvobitnu poyiciju. Slati ih u prodavnicu 30 puta dnevno i lupati im sljage svaki put. Ya ostalo, pustiti masti na volju.
Autori koji otvaraju retardirane i apsolutno nebitne teme na forumu : ljudi koje treba udarati mlitavim pimpekom po celu. Onda tvrdim. Potom ih obnayiti i veyati ya banderu ili dalekovod i tu ostaviti nekoliko sati. Onda ga odvesti na jebodrom i naplacivati njegovo seksualno iskoristavanje ya male pare.
Ekipe koje provode dan ya danom po 5 sati na cetu : odvesti ih u srednju masinsku skolu, gde ce ih 30 autolimara sdarivati tvrdim kurcinama u celenku dva skolska casa i tri mala odmora. Potom ih vratiti ya komp da cetuju.
Ma daj, Milice, najjace da neko ko te ne zna moze da te na ulici prepozna na osnovnu jedne slike slikane iz profila.
Ма јок, причала сам генерално, не само за бркату слику, пошто сам постављала своје слике овде и иначе. Не кажем да неко има толика муда да ти дође на гајбу и распори те зато што си га бановао, али свеједно има људи с таквим идејама. А чим имају уопште такве идеје значи да уопште не треба да оствариш никакав лични контакт с таквим људима, у то убрајам и постављање својих слика и приватних података.
@ Melkijades
koji je tvoj problem, što ne otvoriš temu pa može i o tome da razglabamo. Jbt ispada kao dasi direkto pogođen oko ove teme.
Ja cu ti reci samo da znam pouzdano da je na moderatora jednog veceg domaceg foruma pre 4-5 godina potegnut pistolj zbog banovanje.
Pa vi razmislite o tome zasto je Dzimi, zvanicno najomrazeniji Vukajlijas, resio da pauzira od sajta :D
I ostavljajte svoje slike i dalje :P
Nemam pojma za tebe i Kostica. Nisam ni gledao komentare u posterima, no siguran sam da ih ima. Ne vredjam te, sreli smo se i delujes mi bas kul, vise nego 20 ljudi koje sam sreo na okupljanju.
Jebiga, iznosimo ovde svoje stavove. Ja ne konkretizujem autore, konkretizujem stvari koje su retardirane, ko se pronadje - pronadje. To je sve.
Mylyce zaštitiće te Matrix (nikola96) on je zajeban, trenira karate i prvak je nekog "nepriznatog saveza", a uzgredbudirečeno sam popije konzervu piva.
@Cara
Nisam se prepirala sa slepom mackom ali meni pobeda ne treba. Laku noc decaci i devojcice. :)
Mislim da vređaš, to može da se kaže i na suptilniji način al aj sad... jaka stvar
lololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollololololololololoollolololov
Одакле ти то? :)
Ахахах краљу!
Елем, морам да признам да се слажем са Јаном у већем делу њених постова, мада не могу сад да расправљам о томе, касно је, и мрзи ме. :)
Pa i meni je Caro dosadno, gde sam bre direktno pogodjen. Licno, meni i ti i Jana delujete isto, iako imate dijametralno suprotne stavove - ne poznajem vas, kako nesto moze da me pogodi? Samo vi opalite raspravu, ja malo mračnog eksplicita. Svi smo mi drugačiji :)
Одакле ти то? :)
pa najviše ga ljudi traži po gradu....
http://vukajlija.com/forum/teme/20311
I Milica je bila pri vrhu liste, ja bih se zabrinuo :/
Milica je skroz u pravu za to stavljanje slike i izlazak iz anonimnosti, mada sumnjam da ce mene neko zaskočiti da siluje, dlakav sam a i imam 85 kila čistog kriminala :)
Tražimo ga da se vrati, bre! :)
K'o da je bitno šta će se nalaziti na avataru, mislim, smo mi ovde da zagledamo avatare? To valjda treba da se dopadne osobi koja ga je okačila, a ostalima ako se svidi - svidi. Sad, ko vam garantuje da na svom avataru nisam ja?
mene su zbog avatara jana i mara munja htele da pojedu :/
Moram definisati ove retardirane pojmove, ne vredi..
Ne znam što vam smetaju te interne fore sa sajta koje su ko svake druge interne fore besmislene van određene grupe ljudi pokušajte da koristite interne fore iz srednje na faksu i smatraće vas idiotom što nije ništa čudno i da ne verujem da iko sa sajta koristi lololo jebem i slično van sajta mislim da takva prsotina ne postoji jebeš ga i meni su bile glupe neke interne fore kad sam došao na sajt a sad ih koristi iz čiste navike