Своје слике на аватару профила на Вукајлији - зиљавост сама по себи или жеља да другима покажете зиљавост?

1. Да али ја турам слике, а ти не гледаш слике, ти понављаш једно те исто .. тако да моја порука у васељенском еквилибријуму тебе не дотиче што ме чини апсолутно срећним ... ако могу тако да се изразим ..

2. Šta ti reče za mater uuuu !!

3. Ja imam svoju sliku na avataru i briga me. U pozadini se cak vidi i moj brat, strik na kome se susi izmedju ostalog i trenerka kluba za koji sam nekada igrao i naravno jugic koga smo prodali za motornu testeru (stilovku jelte) i gasni pistolj.

4. Ja sam previše lep da imam svoju fotku na profilu... ka prvo postali bi svi tako ljubomorini i počeli bi da me hejtuju, a kao drugo ne želim ovde da promovišem svoju božansku lepotu, koja je nesumnjiva, već samo svoju božansku pamet... možda i stavim nekad ali samo ondak kad svi stave ili bar većina...

5. Моја је црна јел сам емо.

6. Ја сам турио најјачег лика икад на аватару. Моја слика није али да је ово његов профил била би своја слика на аватару лололо

7. Super dečko, ahahahahahahahaha!

8. То је кул. И ја бих метила.

9. Види само те дојке.

10. Ма какве дојке, набила их кобила искомплексирана лоло, која ганфура неверуем!

11. Лоло видим, заслужује казну.

12. ahaha jel moguće, znam ovu debelu mlađa godinu dana od mene...pre je bila još deblja, a nije se izvlačila iz helanki i džesika....ne vredi, neće sama sebi da prizna da je debela i da odvratno izgleda kad obuče džesike i maicu do pupka pa to ti je...

13. То не мења чињеницу да бих је јебо.

14. previše đembelas ima na Vuki,jes,jes. Gambe, ova nije ni za kurac.

15. ja sam jednom razmišljala da stavim svoju sliku ali u cilju da ne krijem više ko sam. predosmislila sam se shvativši da bi to bilo upravo ovako protumačeno-kao ziljavost.

16. Zavisi. Ako se slikaš da su ti u prvom planu sise, pičke i dlakave guzice onda jes, pa još ako je to dopunjemo sa nekim gej hipsterskim napisima u ono polje O sebi.

17. Libi,nije preporučljivo baš:)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.