Своје слике на аватару профила на Вукајлији - зиљавост сама по себи или жеља да другима покажете зиљавост?

1. Meni tako dobro stoji nemacka zastava, da morah da se po'valim. :)))

2. Cara, ja biram koga cu ili sta cu staviti da mi stoji na avataru. Mogu biti ja, moze biti neka superzgodna devojka, a moze i moja baba. Ako te ne zanima, nemoj gledati.

3. Imam samo svoje fotke na kompu, te ih zato turam na avatar. Rado bih stavio sliku nekog Ferarija, al numem da skinem s neta.
    Jel' ovo dobar argument?

4. Naravno da me zanima, kada ljudi okače svoje fotke na avatar autoamtski ih sejvujem na desktop, vršljam po fejsu i istražujem da li ste to stvarno vi. Kada ustanovim da jeste onda proširujem spisak ziljavosti koji planiram jednog dana da objavim lolo

5. Па наравно да ти бираш, нико то не спори. Али чему? Мислиш да си толико лепа да твоја лепота треба овде да те представља? Мислиш да ће те овде препознати неко кога познајеш па ћете ћаскати, оцењивати међусобно? Мислиш да ћеш овде наћи сродну душу? Питање је уствари зашто.
    Ето, ја сам на пример ставила своју бркату јер је јако кул и по томе сам постала препознатљива.

6. Zar je sam čin stavljanja slike već zilj ili se raspravlja o stavljanju ziljavih fotografija? Ja članove sa svojim slikama na avataru smatram, iliti zamišljam, kao otvorenije ljude u životu. Naravno to je samo moja zamisao, ne mora nikako da bude tako.

7. Ne mislim da sam toliko lepa, i da ce to uticati na ocenjivanje mojih definicija. Srodnu dusu ne trazim preko interneta. Imam ja zivot i van Vukajlije. Stavljam zato sto mi se moze.

8. mylyce mislim da treba da se uzdržiš jer smo videli više od jedne tvoje ziljave fotke na sajtu. Fejd je čak i poster napravio.

9. Ето, ја сам на пример ставила своју бркату јер је јако кул и по томе сам постала препознатљива.

Ne lazi posten narod,stavila si je jer nisi imala para za brijac,pa se po Vuki skupljalo sa svih strana za jedan BIC-ov. :)

Nemam pojma,ja nisam za to da se kace na avatar svoje slike,jednostavno ce ovaj sat poceti da podseca na fejsbuk,a odande se trudim da pobegnem.Postoje teme na forumu gde mogu da se kace,i koje sluze za kacenje svojih slika,i tamo sam postavljao neke slike,i postavljacu i dalje,jer za to sluzi tema.Logicnije mi je da na avataru stoji nesto sto vas opisuje ili nesto sto mislite da je kul,i ko sto gore rece Zezator,ne zelim da znam kako izgleda osoba koja pise,zelim da stvorim neku sliku u glavi,da mi radi malo masta...Jednostavno,ovaj sajt je mnogo zanimljiviji od ostalih drustvenih mreza,i takav treba da ostane.

10. bvdlga, svaka ti dala. E! Tako se vadi Argumenat! :)

11. mene niko ne slusa. ja sam lepo rekla da ima dve vrste fotki - one koje jesu zilj i one koje to nisu. ima onih koje su karikatura zilja i to je ok. ima onih koje su mrtve ozbiljne zilj, a ima onih koje su "mala matura" kao doppijina, i to je vec stvar licnog ukusa da li je to zilj ili ne. meni je to nenametljivi zilj....

12. Protiv svojih slika na avataru...Sajt mi je zanimljiviji bez saznanja ko kako izgleda....
    Tako bih naprimer Dr. Jankovića doživaljavao drugačije, a ne kao zaraslog zdepastog metalca... Naravno, protiv dečka i dalje apsolutno nemam ništa, nego eto...Doktore, no no ljutiš...:gej smajli:

13. lemaja, nije maturska... al ok ;)

14. zato sam i stavila pod navodnike, jer izgleda kao maturska a nije....

ali, uostalom, sta koga boli kurac da li je neko ziljav ili en i ko kakve ima fotke na profilu, koga je to briga? kakva je ovo tema....?

15. Фејзбукманијак
    Није ово фејзбук, да се разумемо!

Nek' si ti nama rekao..

16. Ne razumem šta to pokušavate da utvrdite ovom temom. To kako ko doživljava slike na avatarima je individualna stvar, ne postoji univerzalan odgovor da li je ziljavo ili ne. Ja lično ne vidim ništa loše u tome, nek kači ko šta hoće, ne vidim zašto bi to meni bilo bitno. Interesantno mi je ponekad da vidim kako izgledaju autori, ali nebitno mi je i ako ne vidim.

17. "Prostudiraj mi avatar" tema

18. У праву си цулле у неку руку, али више има егзибиционизма него отворености :)
    Ма наравно да ти се може, може се и осталима па нису то урадили. Какав је то аргумент? Мислим, не мораш ти да аргументујеш, нико те не бије по ушима да се овде браниш, али онда немој на тај начин да учествујеш у теми. Да си ми рекла ''мислим да сам лепа и моје слике ме представљају у најбољем светлу'' прихватила бих. Али ти нећеш да неко на конто тога помисли да си нарцис, јеби га, онда ниси ни требала то да радиш ако не умеш да одредиш прави разлог.

Зезаторе, суздржи се бламирања, своје слике сам стављала тамо где је предвиђено, а то што је неки манијак крао моје слике с мојих профила на социјалним мрежама и правио постере од њих апсолутно не видим као проблем који је до мене.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.